You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Tehnologia Ecologică de Curățare cu Abur Uscat pentru Spălătorii Autoturisme
Echipamente Steam Car Wash®

Aparatele de curățare cu abur uscat Twist Eco Car Wash și Fortador sunt recomandate pentru spălătorii auto, companii care au activitatea de transport persoane sau chiar și pentru administratorii transportului public.

Beneficii:

 • Proprietăți dezinfectante și de curățare profundă
 • Reducere drastic consumul de apă și detergenți
 • Degresează, dezinfectează, decontaminează fără solvenți și zgomot deranjant
 • Elimină virusurile, bacteriile, paraziții din interiorul autoturismelor
 • Curăță depunerile de carbon, uleiuri, grăsimi.
 • Nu deteriorează suprafețele curățate

 

ABUR USCAT ECOLOGIC. Datorită unui sistem inovativ de fierbere și pentru o eficiență maximă, aburul uscat și saturat poate fi generat la temperaturi cuprinse între 140 și 185 ° C și presiuni între 6 și 10 bar. Unele din aparatele noastre sunt capabile de presiuni și mai mari. Cu toate acestea, curățarea nu se face în detrimentul mediului. Cu toții avem responsabilitatea de a căuta soluții, cum ar fi investițiile în aplicații care reduc dramatic consumul de apă și reduc la minimum poluarea. Această tehnologie de spălare și curățare a autovehiculelor 100% ecologic consumă doar 4 litri de apă pe mașină, în timp ce spălătorii convenționale de mașină folosesc 190-200 litri de apă.

HD Cleaners vă oferă Finanțare pentru Achiziționarea Echipamentelor de Curățare Industrială prin diferite metode, iar dacă doriți puteți testa aparatele la Dumneavoastră sau la sediul nostru, ca să vă convingeți de eficiența acestora.

Vizualizați Oferta TWIST ECO CAR WASH - Aparate, Accesorii & Produse Complementare

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE NOUL SISTEM DE CURĂȚARE ECOLOGIC CU ABUR USCAT

Tehnologie sigură, rapidă și 100% ecologică

Twist Eco Car Wash este prima franciză din domeniul spălătoriei auto cu abur uscat și cu cea mai rapidă creștere a rețelei de spălătorii mobile și staționare. Afacerea a pornit din 2009, cu peste 80 de puncte în Italia, Polonia, Slovacia, Republica Cehă și Irlanda. Utilizarea aburului uscat permite efectuarea serviciilor noastre într-o locație care să răspundă nevoilor clientului, fără a lăsa pete sau murdărie. Această tehnologie de spălare și curățare a autovehiculelor 100% ecologică consumă doar 4 litri de apă pe mașină, în timp ce spălătoriile convenționale folosesc 190-200 litri de apă.

Inovație în domeniul spălătoriilor auto

Spălătoriile auto TWIST ECO aduc cele mai bune servicii direct la domiciliul clientului la prețuri accesibile, spală și curăță orice tip de mașină, camion sau chiar întreaga flotă a unei companii.

Metoda noastră este rapidă și comodă, oferind cea mai largă gamă de servicii, într-un timp scurt:

 • îndepărtarea depunerilor și degresarea suprafețelor fără zgârieturi
 • curățarea bordului, ferestrelor și tapițeriei
 • curățarea interiorului mașinii prin uciderea bacteriilor și acarienilor
 • curățarea motoarelor și șasiului
 • tapițeria și covoarele sunt uscate și gata de utilizare în câteva secunde

Experimentează viitorul spălăriilor auto

Aburul uscat este aduce un beneficiu mare și în cazul spălătoriilor staționare a autovehiculelor: economisește multă apă, nu are nevoie de autorizație și nu necesită canalizare. Mai ușor, mai rapid, mai ieftin decât orice alt sistem cunoscut până în prezent:

 • tehnologie low cost
 • 100% ecologic
 • nu aveți nevoie de autorizații
 • fără sisteme de drenare, fără filtre, separatoare etc.

 

Doriți să vă deschideți propria spălătorie cu aburi? Contactati-ne!

   

PROFESIONIȘTI AI VIITORULUI

Acesta este primul proiect european conceput special pentru pasionații de automobile.

Îngrijirea mașinii a evoluat într-o artă care acordă o atenție deosebită detaliilor. Respectând așteptările în creștere ale clienților noștri, tratăm cu atenție mașinile prin folosirea produselor cosmetice auto exclusive.

Concept simplu

Cel mai bun mod de a vinde un generator de abur este de a arăta consumatorului eficiența și rezultatul final în acțiune. Ideea este să delimităm două direcții: prima este departamentul de cosmetică și spălătorie auto, iar a doua este un showroom clasic, cu o eleganță sofisticată, un salon exclusivist în care clientul își poate petrece timpul într-o atmosferă confortabilă. În timp ce serveste o cafea, clientul nostru va afla despre produsele noastre și despre procesul de curățare. Dacă invitatul nostru intenționează să investească într-un astfel de produs, atunci este în cea mai bună poziție să urmărească metoda în acțiune.

SOLUȚII INOVATOARE DE CURĂȚARE CU ABURUL USCAT

Curățare ecologică.

Datorită tehnologiei cu abur uscat, partenerii noștri nu numai că furnizează mii de mașini, dar oferă și o gamă largă de servicii generale de curățare pentru persoane fizice, companii și instituții. Punctele noastre forte sunt manopera excelenta si servicii profesionale pentru clienti. Soluțiile noastre sunt ecologice, iar metodele noastre de lucru reduc consumul de apă, substanțele chimice periculoase și detergenți.

Aplicații extinse

Beneficiul clar al curățării cu aburi dincolo de caracterul său ecologic este aplicabilitatea sa largă. Aburul uscat este cea mai bună soluție pentru curățarea profundă și dezinfecția care poate fi folosită:

 • pentru curățarea covoarelor și tapițeriei în case, birouri, hoteluri etc.
 • dezinfecția în spitale, cabinete medicale, laboratoare
 • curățenie generală în orice industrie
 • curățarea restaurantelor, brutăriilor, zonelor de producție a alimentelor
 • îndepărtarea graffiti-urilor, curățarea trotuarelor și a altor pavaje
 • pentru a menține spațiile conectate la toate tipurile de transport

 

Oportunități extraordinare

Profilul nostru de afaceri cu echipamente generice de curățare mobilă vă permite să vă atingeți obiectivele într-un mod inovator și ecologic. Principiile cooperării servesc la crearea unei rețele mondiale de unități care oferă sprijin complet pentru:

 • sistemul de know-how
 • strategii de marketing și publicitate
 • condiții tehnice și materiale

 

Doriți să vă începeți propria afacere de curățare mobilă? Contactati-ne!

Vă oferim aparate profesionale pentru spălătorii auto

Aici vă prezentăm efectul curățării autoturismelor cu abur uscat prin descrierea lucrării efectuate. Veți vedea rezultatul și randamentul acestei metode prin imagini și filmulețe specifice, sau articole de blog.

Blog

Oferim Finanțare pentru Achiziționarea Echipamentelor!
Sunați-ne!