You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ECHIPAMENTE PENTRU SPITALE, CENTRE MEDICALE, INSTITUȚII
marca Fortador și Covix®

Avantajele aparatelor și ale sistemelor de dezinfecție:

  • Elimină cu ușurință bacteriile, virusurile, microorganismele din aer și de pe suprafața obiectelor.
  • Pot fi folosite de la începutul până la sfârșitul lucrului, durează doar câteva minute, ceea ce este rapid și convenabil.
  • Descompunerea finală este apa și oxigenul, care sunt inofensive pentru mediu și organismul uman.

Nebulizatoare și ceață sterilizantă

Ceața provenită din nebulizatoare ucide virușii prin oxidare. Sistemele portabile Covix® produc ceață folosind o soluție din apă, acid peracetic și peroxid de hidrogen. Dacă nu aveți încă una, este o investiție înțeleaptă pentru utilizare în clădiri de apartamente și birouri.

Sisteme de dezinfecție suprafețe cu abur / presiune înaltă

Aparatele cu abur ucid bacteriile și elimină virusurile. Prin dezinfecția cu abur la temperatură și presiune ridicată cu aparatele din seria Fortador Clinic®, riscul de contaminare al mediului se elimină aproape în totalitate. În primul rând generează cu 96% mai puține deșeuri în comparativ cu spălare cu apă, iar în procentajul de 4% rămas numai există contaminanți, virusurile și bacteriile de exemplu fiind eliminate. Sistemele de dezinfecție suprafețe cu abur / presiune înaltă Fortador Clinic reduc riscul de poluare și contaminare, având în același timp o eficiență maximă.

Sisteme de dezinfecție cu Ozon

Purificarea aerului și dezinfectarea spațiilor cu ajutorul unui ozonator profesional vă va garanta că veți respira un aer mai curat și mai sănătos într-un spațiu fără mirosuri neplăcute, bacterii, mucegai sau microbi. Fără reziduuri chimice. Ozonul poate elimina o mare varietate de probleme anorganice, organice și microbiologice, precum și probleme de gust și miros. Aplicabilitatea ozonului în dezinfectare, purificare și dezodorizare este din ce în ce mai comună atât în domeniul medical cât și pentru uz rezidențial și comercial. Generatorul de Ozon oferit de HD Cleaners oferă în plus Filtrare HEPA 14 cu carbon activ și șterilizarea aerului prin lampă Philips UV-C, fiind un sistem de dezinfecție 3 în 1.

Vizualizați sistemele HD Cleaners de dezinfecție - Aparate, Accesorii & Produse Complementare

LOCUL DE UTILIZARE ECHIPAMENTELE DE DEZINFECȚIE

 

DEZINFECȚIA SPITALELOR ȘI A CENTRELOR DE SĂNĂTATE

Spitalele și centrele de sănătate sunt spații cu risc ridicat, cu nevoi de dezinfecție mai exigente decât alte locuri obișnuite. Mediul steril fără virusuri și bacterii trebuie păstrat pentru toți lucrătorii, pacienții și personalul din aceste incinte.

 

BIROURI ȘI SPAȚII DE LUCRU

Locurile de muncă necesită o curățare amănunțită pentru a preveni răspândirea virusului. Este necesar un echipament de dezinfecție capabil să elimine viruși de pe echipamente electronice, cum ar fi tastaturi sau ecrane, precum și alte suprafețe și obiecte de mobilier mai frecvent folosite, cum ar fi mese sau scaune.

 

INDUSTRIE

Curățarea și dezinfectarea sunt două procese cheie diferite în medii precum industria alimentară. După îndepărtarea murdăriei și a materiei organice de pe echipamente și suprafețe, trebuie efectuată o dezinfectare eficientă pentru a îndepărta microorganismele la niveluri adecvate pentru asigurarea siguranței alimentelor. Acest lucru necesită echipamente adecvate de dezinfecție.

 

DEZINFECȚIA LOCUINȚELOR DIN MEDIUL REZIDENȚIAL

Casele, apartamentele și comunitățile de vecini necesită adesea dezinfecție profesională din cauza traficului intens de persoane. Poștașii, curierii, lucrătorii de livrare la domiciliu, vizitatorii sau vecinii ating multe elemente comune, cum ar fi interfoane, mânere, balustrade, sonerii sau lifturi.

 

MALL-URI, SUPERMARKET-URI ȘI MAGAZINE

Dezinfecția în centrele comerciale este de o importanță vitală datorită traficului intens al oamenilor și a numeroaselor puncte critice pe care le găzduiesc: magazine, servicii comune sau puncte de întâlnire. În plus, acestea sunt spații interioare care necesită o înaltă calitate a aerului interior.

 

DEZINFECȚIA VEHICULELOR

Este necesară curățarea și dezinfectarea frecventă a suprafețelor de contact, cum ar fi suprafețele dure, neporoase: cotiere, comenzi ale luminii, uși. De asemenea, suprafețele poroase, cum ar fi scaunele din stofă, și articolele electronice, cum ar fi ecranele sau alte suprafețe de contact.

 

 

 

 

Sisteme pentru dezinfecție pentru a menține clădirea Dvs. în siguranță

Companiile se redeschid, iar muncitorii / angajații se întorc încet la locurile muncă, iar cumpărătorii vizitează din nou restaurantele și magazinele. Prevenirea unui eveniment de infecție este important pentru supraviețuirea afacerii iar dezinfecția prin metode eficiente și rapide este cel mai important lucru pe care îl puteți face pentru a păstra siguranța.

Unde există suprafețe mari, curățarea manuală nu ajunge, este nevoie de o soluție mai bună. Există soluții disponibile care includ nebulizatoare electrice și nebulizatoare împreună cu alte tehnologii de dezinfectare, ca și de exemplu aburul uscat și saturat + peroxid de hidrogen și ioni de argint.

HD Cleaners vă oferă Finanțare pentru Achiziționarea Echipamentelor de dezinfecție și Curățare Industrială prin diferite metode, iar dacă doriți puteți testa aparatele la Dumneavoastră sau la sediul nostru, ca să vă convingeți de eficiența acestora.

Posibilitate de dezinfecție suprafețe diferite

Aici vă prezentăm efectul dezinfecției prin nebulizare. Veți vedea rezultatul și randamentul acestei metode prin imagini și filmulețe specifice, sau articole de blog.

Blog

Oferim Finanțare pentru Achiziționarea Echipamentelor!
Sunați-ne!