You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Servicii de Sablare Matrițecu Gheață Carbonică / Cryonomic

SERVICII DE CURĂȚARE A MATRIȚELOR PRIN SABLARE CU GHEAȚĂ CARBONICĂ

Matrițele folosite la turnarea diferitelor produse au periodic nevoie de curățare și întreținere. Curățarea prin sablare cu gheață carbonică reprezintă metoda cea mai potrivită pentru ca deteriorează suprafața matriței, deoarece gheața carbonică nu este abrazivă, curăță impecabil crescând calitatea produselor turnate. In plus, pentru a curăța matrițele nu este nevoie de demontarea acestora, nu se pierde din timpul de producție.

Manipularea deșeurilor este de asemenea mult simplificată, deoarece după impactul cu suprafața care necesită curățare gheața carbonică se transformă în stare gaz, deci nu generează deșeuri adiționale. Tehnologia de curățare cu gheață carbonică a matrițelor este ecologică, rapidă și calitativă.


Solicit ofertă pentru servicii
Share

HD Cleaners – Meridian Invest SRL vă poate oferi metoda cea mai curată de îndepărtare a depunerilor, prin curățarea, sablarea cu gheață carbonică.

Această tehnologie se bazeazã pe o tehnică de suflare CO2 solidificată, denumită gheață carbonică.

La impact granulele sublimează, retransformându-se în forma naturală de gaz, generând reziduuri minime, egale cu cantitatea depunerilor îndepărtate, iar suprafața curățată rămâne uscată și neafectată, metoda fiind 100% nonabrazivă.

Apelați la serviciile noastre de curățare cu gheață carbonică de fiecare dată când suprafața care necesită curățarea este foarte valoroasă, neafectarea acesteia este un criteriu esențial, dacă doriți să faceți o întreținere rapidă a aparatelor sau utilajelor Dvs. și eventualele pierderi de producție sunt importante.

AVANTAJE:

 • Procedeu NONABRAZIV și NECOROZIV.
 • Nu generează deșeuri.
 • Nu necesită oprirea producției.
 • Metodă rapidă și ecologică.
 • Metoda perfectă pentru curățarea matrițelor.
 • Posibilitate atașare MODUL ABRAZIV – pentru depuneri mai grele.
 • Accesorii non-conductive, antistatice cu control pneumatic pentru curățarea tablourilor electrice sau al echipamentelor aflate sub tensiune.
 • Lucrăm cu cel mai silențios aparat de curățare cu gheață carbonică din lume, în comparație cu alte echipamente (la aceeași presiune setată).
 • Aparatul curăța (fără demontare) vopsele vechi de pe lemn cu esență moale, fără a deteriora lemnul.
 • Cu pistolul aferent putem curăța la distanță de până la 100 metri de la aparatul de sablare, inclusiv la lucrări prin alpinism utilitar.
 • Deținem cel mai puternic aparat de curățare cu gheață carbonică la 6-7 bari pentru industrie și curățarea matrițelor.
Servicii recomandate

Servicii de Curățare Industrială Fără Demontarea Utilajelor

Solicit ofertă pentru servicii