You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

HD Cleaners – Meridian Invest SRL vă poate oferi metoda cea mai curată de îndepărtare a depunerilor, prin curățarea, sablarea cu gheață carbonică. Această tehnologie se bazeazã pe o tehnică de suflare CO2 solidificată, denumită gheață carbonică.

9 din 3 rezultate

Servicii de Curățare Industrială Fără Demontarea Utilajelor

Sablare cu Gheață Carbonică

La impact granulele sublimează, retransformându-se în forma naturală de gaz, generând reziduuri minime, egale cu cantitatea depunerilor îndepărtate, iar suprafața curățată rămâne uscată și neafectată, metoda fiind 100% nonabrazivă.

Alegeți serviciile noastre de curățare cu gheață carbonică de fiecare dată când suprafața de curățat este foarte valoroasă, umezirea este nepermisă și oprirea sau demontarea utilajelor nu este posibilă.

 

Sablare cu gheață carbonică plus material abraziv

Prin sablarea mixtă cu gheață carbonică putem îndepărta straturi de vopsele sau rugină pătrunsă în metale, cu randament ridicat, cu 90% mai praf și deșeuri generate, fiind cea mai potrivită metodă de sablare abrazivă în spațiile interioare.

Este una din cele mai bune metode pentru restaurare piatră sau lemn, atât curățarea puternică cât și cea delicată fiind posibile.

 

Sablare cu garnet, mărgele de sticlă, bicarbonat de sodiu, carbonat de calciu etc.

HD Cleaners, prin aceste servicii garantează un randament ridicat și calitate superioară de sablare tradițională, cu utilaje performante, cu consum redus de materiale și deșeuri reduse.

 

Sablare cu nisip

Alegeți aceste servicii de la noi, când randamentul este primordial și deșeurile rezultate sau praful generat nu reprezintă o problemă.

 

Sablare umedă

Alegeți aceste servicii de la noi, când lipsa prafului generat este foarte important.

Putem executa sablare umedă inclusiv pe metale, utilizând un produs anticoroziv, care elimină sărurile, negenerând apariția ruginei până la 48 de ore de la curățare.

Cerere ofertă pentru servicii