You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Servicii de Restaurare Statui din Metalcu Gheață Carbonică / Cryonomic

SERVICII DE CURĂȚARE, RESTAURARE PRIN SABLARE CU GHEAȚĂ CARBONICĂ A STATUILOR DIN METAL

Monumentele, statuile din metal necesită reabilitare deoarece cu trecerea timpului, diferitele fenomene meteorologice și impuritatile aflate în atmosferă își lasă o amprentă puternică.

Supraețele din exterior ale statui pot fi curățate de vopsea, rugina sau alte reziduuri prin sablarea cu gheață carbonică și dacă este cazul se pot adăuga în procent de 5-10% și materiale abrazive. Curatarea prin sablare cu gheață carbonică nu deteriorează suprafața curățată, deoarece gheața carbonică nu este material abraziv, ăn urma impactului curăță impecabil, apoi se transformă în gaz. Prin acest procedeu nu se generează deșeuri suplimentare, decăt murdăria și depunerile înlăturate.


Solicit ofertă pentru servicii
Share

HD Cleaners – Meridian Invest SRL vă poate oferi metoda cea mai curată de îndepărtare a depunerilor, prin curățarea, sablarea cu gheață carbonică.

Această tehnologie se bazeazã pe o tehnică de suflare CO2 solidificată, denumită gheață carbonică.

La impact granulele sublimează, retransformându-se în forma naturală de gaz, generând reziduuri minime, egale cu cantitatea depunerilor îndepărtate, iar suprafața curățată rămâne uscată și neafectată, metoda fiind 100% nonabrazivă.

Apelați la serviciile noastre de curățare cu gheață carbonică de fiecare dată când suprafața care necesită curățarea este foarte valoroasă, neafectarea acesteia este un criteriu esențial, dacă doriți să faceți o întreținere rapidă a aparatelor sau utilajelor Dvs. și eventualele pierderi de producție sunt importante.

AVANTAJE:

 • Procedeu NONABRAZIV și NECOROZIV.
 • Nu generează deșeuri.
 • Nu necesită oprirea producției.
 • Metodă rapidă și ecologică.
 • Metoda perfectă pentru curățarea matrițelor.
 • Posibilitate atașare MODUL ABRAZIV – pentru depuneri mai grele.
 • Accesorii non-conductive, antistatice cu control pneumatic pentru curățarea tablourilor electrice sau al echipamentelor aflate sub tensiune.
 • Lucrăm cu cel mai silențios aparat de curățare cu gheață carbonică din lume, în comparație cu alte echipamente (la aceeași presiune setată).
 • Aparatul curăța (fără demontare) vopsele vechi de pe lemn cu esență moale, fără a deteriora lemnul.
 • Cu pistolul aferent putem curăța la distanță de până la 100 metri de la aparatul de sablare, inclusiv la lucrări prin alpinism utilitar.
 • Deținem cel mai puternic aparat de curățare cu gheață carbonică la 6-7 bari pentru industrie și curățarea matrițelor.
Servicii recomandate

Servicii de Restaurare Suprafețe din Piatră

Solicit ofertă pentru servicii