You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Servicii de Restaurare Case din Lemncu Gheață Carbonică / Cryonomic

SERVICII DE CURĂȚARE PRIN SABLARE CU GHEAȚĂ CARBONICĂ A STRUCTURILOR, CONSTRUCȚIILOR, CASELOR DIN LEMN

Construcțiile din lemn, datorită naturii organice a acestuia, în general necesită protecție. Datorită miscării materialului lemnos, rezultat al schimbării umidității exterioare duce la apariția fisurilor și la scorojirea în timp al acestuia. Refinisarea înseamnă îndepărtarea resturilor de peliculă și revopsirea acestuia. Daca stratul vechi de vopsea, lac sau alte tipuri de acoperiri de pe casa sau structura din lemn nu mai corespunde nici estetic, nici functional poate fi îndepărtat în vederea revopsirii sau lăcuirii.

Metoda de sablare cu gheață carbonică + material abraziv aduce rezultat excelent, consumul de material este drastic redus (față de metodele convenționale), nu generază mult praf și deșeuri. Este o metodă ecologică, cu o deosebită atenție la mediul înconjurător.


Solicit ofertă pentru servicii
Share

HD Cleaners – Meridian Invest SRL vă poate oferi metoda cea mai curată de îndepărtare a depunerilor, prin curățarea, sablarea cu gheață carbonică.

Această tehnologie se bazeazã pe o tehnică de suflare CO2 solidificată, denumită gheață carbonică.

La impact granulele sublimează, retransformându-se în forma naturală de gaz, generând reziduuri minime, egale cu cantitatea depunerilor îndepărtate, iar suprafața curățată rămâne uscată și neafectată, metoda fiind 100% nonabrazivă.

Apelați la serviciile noastre de curățare cu gheață carbonică de fiecare dată când suprafața care necesită curățarea este foarte valoroasă, neafectarea acesteia este un criteriu esențial, dacă doriți să faceți o întreținere rapidă a aparatelor sau utilajelor Dvs. și eventualele pierderi de producție sunt importante.

AVANTAJE:

 • Procedeu NONABRAZIV și NECOROZIV.
 • Nu generează deșeuri.
 • Nu necesită oprirea producției.
 • Metodă rapidă și ecologică.
 • Metoda perfectă pentru curățarea matrițelor.
 • Posibilitate atașare MODUL ABRAZIV – pentru depuneri mai grele.
 • Accesorii non-conductive, antistatice cu control pneumatic pentru curățarea tablourilor electrice sau al echipamentelor aflate sub tensiune.
 • Lucrăm cu cel mai silențios aparat de curățare cu gheață carbonică din lume, în comparație cu alte echipamente (la aceeași presiune setată).
 • Aparatul curăța (fără demontare) vopsele vechi de pe lemn cu esență moale, fără a deteriora lemnul.
 • Cu pistolul aferent putem curăța la distanță de până la 100 metri de la aparatul de sablare, inclusiv la lucrări prin alpinism utilitar.
 • Deținem cel mai puternic aparat de curățare cu gheață carbonică la 6-7 bari pentru industrie și curățarea matrițelor.
Servicii recomandate

Servicii de Restaurare Suprafețe din Piatră

Solicit ofertă pentru servicii