You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Servicii de Sablare Industrială, Curățare, Restaurare, Igienizare

Dacă doriţi să curăţaţi, restauraţi sau să igienizați orice suprafață contaminată, iar această lucrare nu justifică investiţia în echipamentele cu care puteţi ajunge la rezultatul dorit, atunci merită să apelaţi la un prestator de servicii. 

De ce să ne alegeți?

  • Avem o experiență de 19 ani în prestări de servicii de curățări grele industriale
  • Avem cele mai rapide și eficiente echipamente de curățare, cu care puteți interveni fără oprirea producției.
  • Folosim combinația mai multor tehnologii la nevoie, obținând cel mai bun raport de preț/calitate/eficiență în curățare.
  • Lucrăm rapid, calitativ, eficient și generăm deșeuri minime.


HD Cleaners – Meridian Invest SRL vă poate oferi metoda cea mai curată de îndepărtare a depunerilor, prin curățarea, sablarea cu gheață carbonică. Această tehnologie se bazeazã pe o tehnică de suflare CO2 solidificată, denumită gheață carbonică. La impact granulele sublimează, retransformându-se în forma naturală de gaz, generând reziduuri minime, egale cu cantitatea depunerilor îndepărtate, iar suprafața curățată rămâne uscată și neafectată, metoda fiind 100% nonabrazivă. Alegeți serviciile noastre de curățare cu gheață carbonică de fiecare dată când suprafața de curățat este foarte valoroasă, neafectarea acesteia este esențială, dacă doriți să faceți o întreținere rapidă a utilajelor Dvs. și eventualele pierderi de producție sunt importante, calitatea fiind primordială.

Sistemele mecanice automatizate utilizate în industriile alimentară, de îmbuteliere, vinificaţie, etc., pot fi întreţinute, curățate şi sterilizate în timp real cu ajutorul aplicaţiilor de curățare cu abur uscat şi saturat, cu gheaţă uscată/carbonică, sau sablări umede cu sodă caustică oferite de către HD Cleaners – Meridian Invest SRL.Prin combinarea metodelor sau alegerea celei mai eficiente metode, bazându-ne pe o experiență de 18 ani și căutând cel mai bun raport de preț/calitate, înlăturăm depunerile neplăcute, curățăm, dezinfectăm, reînnoim suprafețe, inclusiv cele sensibile (inox, aluminiu, cupru), fără a le deteriora. Apelați la serviciile noastre pentru a menține igiena în spațiile de producție. Nu veți fi nevoiți să aprovizionați cantități mari de produse chimice, să învestiți în echipamente care nu generează producție în mod direct. La igienizări ne pricepem noi – rezolvăm noi.

Prin utilizarea echipamentelor de curățare cu abur uscat și saturat, (umiditate maximă 5%), HD Cleaners – Meridian Invest SRL, prin serviciile sale garantează o igienizare, degresare și dezinfectare optimă în domeniul curățării industriale. Folosind o metodă naturală și ecologică de curățare, dezinfectare și degresare profundă, reducem chimicalele, toxicitatea și apa din spațiul de lucru, fără a utiliza solvenți. Este metoda cea mai eficientă pentru a dezinfecta suprafeţele fără a avea reziduuri chimice sau de altă natură în care microorganismele s-ar putea dezvolta. Alegeți la serviciile noastre de curățare cu abur uscat atunci când suprafața de curățat este foarte valoroasă, nu vreți să o afectați, doriți o întreținere rapidă a utilajelor sau suprafețelor din incinta Dvs. și eventualele pierderi de producție sunt importante, calitatea fiind pe primul loc.

Putem efectua orice lucrare de sablare, de la cea mai fină (curățare strat cu strat), până la sablarea suprafețelor mari sau a structurilor metalice. Sablarea este o operațiune tehnologică de curățare, recondiționare, restaurare. Aceasta se realizează cu ajutorul materialelor abrazive granulare care sunt propulsate cu ajutorul unui jet de aer comprimat spre suprafețele care necesită curățarea sau prepararea. Se utilizează în mediul industrial, construcții, pentru renovare și în general oriunde este necesară curățarea rapidă a diverse suprafețe (piatră, beton, metale, lemn, sticlă, sau alte material solid etc.). Alegeți la serviciile noastre de curățare industrială prin sablare de fiecare dată când vă confruntați cu depuneri grele, doriți să recondiționați / restaurați sau să curățați și să pregătiți suprafețe care sunt foarte valoroase, vreți să lucrați fără mult praf și deșeuri și calitatea este importantă.

HD Cleaners – Meridian Invest SRL oferă servicii industriale de desprăfuire prin aspirare in hale industriale, pe structurile de susținere ale acestora (pereți, acoperis, etc.), depozite, locuri greu accesibile folosind utilaje performante de aspirare. În spațiile industriale, halele de producție sau de prelucrare, în urma operațiunilor de marunțire, șlefuire, finisare, etc., existența prafului sau a pulberilor este un factor cu o importanță majoră asupra sănătății personalului, dar și asupra aparaturii, a utilajelor sau echipamentelor de producție.Apelați la serviciile noastre de desprăfuire de fiecare dată când doriți menținerea curățeniei și igienei de lucru în incintele facilităților Dvs,  neafectarea suprafețlor este esențială, dacă doriți să faceți o întreținere rapidă a zonelor de producție fără pierderi de producție și calitatea mediului este esențială.

 

Căutați Specific printre Serviciile Noastre

HD Cleaners - Meridian Invest SRL oferă servicii de curăţare industrială de înaltă calitate pentru orice problemă cu care vă confruntați.

Sunați-ne!