You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Politica de Confidențialitate

TERMENI DE CONFIDENȚIALITATE

Vă mulţumim pentru vizitarea site-ul nostru şi pentru interesul dumneavoastră în compania si produsele noastre. SC Meridian Invest SRL se angajează să protejeze şi să respecte întotdeauna confidenţialitatea dumneavoastră. Toate datele cu caracter personal pe care le adunăm de pe paginile noastre web sunt tratate confidenţial şi în conformitate cu toate legile şi reglementările aplicabile.

Colectarea şi procesarea datelor
În mod implicit, atunci când vizitaţi paginile noastre web, serverul de web reţine adresa furnizorului dumneavoastră de servicii IP. De asemenea, sunt reţinute informaţii cu privire la pagina web de la care aţi navigat să vizitaţi site-ul nostru, data, durata vizitei, precum şi informaţii pentru a determina ce browser de Internet si sistem de operare utilizaţi. Aceste date sunt utilizate în scopuri statistice, pentru a diagnostica probleme de server şi pentru a îmbunătăţi serviciul nostru de Internet.

Utilizarea şi diseminarea datelor cu caracter personal
Când răsfoiţi site-ul nostru, noi nu colectăm informaţii personale despre dumneavoastră. Singurul mod în care SC Meridian Invest SRL poate colecta orice informaţii, sau detalii, este dacă ni le furnizaţi.
Pentru anumite servicii de pe site-ul nostru (de exemplu, prin care se dispune de broşuri, aplicații online, înregistrarea pentru seminarii), SC Meridian Invest SRL va trebui să colecteze informaţii despre dumneavoastră.
Aceste informaţii includ detaliile de contact cum ar fi numele, adresa, un număr de telefon şi adresa de e-mail.
SC Meridian Invest SRL utilizează aceste informaţii pentru a îndeplini solicitările dumneavoastră şi pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră. SC Meridian Invest SRL operează în conformitate cu legislaţia aplicabilă privind protecţia datelor şi, în măsura în care această legislaţie permite, utilizează şi procesează această informaţie într-o măsură limitată, în scopuri de relaţii cu clienţii si marketing intern.
Cum SC Meridian Invest SRL desfăşoară activităţile sale de afaceri în întreaga lume, poate fi necesară retransmiterea acestor informaţii personale filialelor locale, sau la distribuitori din ţară, în scopul de a oferi clienţilor cele mai bune servicii. Aceste entităţi de afaceri pot fi situate în afara zonei economice europene. În consecinţă, conform cerinţelor legale, sau reglementărilor judiciare, SC Meridian Invest SRL nu va distribui, vinde, închiria comercializa informaţiile dvs. personale către terţe părţi.

Securitate
Am adoptat măsuri tehnice şi organizatorice stricte de securitate pentru a vă proteja datele personale împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii sau modificării şi împotriva divulgării sau accesului neautorizat.
Link-uri către site-uri externe:
SC Meridian Invest SRL, angajaţii, contractorii, agenţii, şi proprietarii nu sunt responsabili pentru politicile de confidenţialitate sau conţinutul site-urilor către care site-ul web hdcleaners.ro (meridianinvest.ro) vă poate trimite.

Consimţământ şi alte drepturi
Prin transmiterea informaţiilor dumneavoastră personale către SC Meridian Invest SRL prin intermediul acestui site, sau prin telefon, sunteţi de acord cu colectarea, depozitarea şi prelucrarea informaţiilor dumneavoastră personale de SC Meridian Invest SRL aşa cum este prevăzut în această Politică de confidenţialitate. La cerere, vă vom transmite cu plăcere dacă avem date personale despre dumneavoastră în evidenţele noastre şi, dacă da, ce cuprind acestea. Orice inexactitate în ceea ce priveşte datele dumneavoastră personale poate fi modificată sau ştearsă în orice moment. De asemenea, vă puteţi retrage consimţământul în orice moment, la oricare dintre utilizările datelor personale, care sunt expuse mai sus în această Politică de confidențialitate .

Formular de Contact