You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Aparat de Sablare Abrazivă Umedă - Portabil GRACO • ECOQUIP2 EQp

Aparatul de Sablare Umedă GRACO ECOQUIP 2 EQp

PUTERNIC. PORTABIL. PROFESSIONAL.

Cu o greutate de doar 100 kg, aparatul de sablat GRACO EQp este ușor mutat de la o lucrare de pregătire a suprafeței la alta. Această mașină puternică poate sabla până la 10,3 bari (150 psi) și poate folosi tot potențialul unui debit de aer de 10,5m3 min, dar este optimizat pentru a funcționa bine cu 5.3m3 / min (185 cfm). În plus, poate sabla până la 90 de minute fără reumplere.

 

  • Cărucior portabil cu mânere de ridicare - cântărește doar 100 kg (220 lbs)
  • Consumul scăzut de apă, mai puțină mizerie - consumă mai puțin de 1,06 L de apă / min (1 qt / min)
  • Presiunea de sablare de până la 10,3 bari (150 psi)
  • Mărimea recipientului 57 L (2,0 ft) - conține aproximativ (4) saci de 25 kg (granat)

 


Solicit ofertă pentru aparat
Distribuiți

  

Pregătirea unei suprafețe poate fi o activitate provocatoare și îndelungată, mai ales dacă curățați straturi de vopsea sau alte acoperiri vechi. Șlefuirea, răzuirea, aplicarea căldurii și utilizarea substanțelor chimice (decapanți termochimici) sunt o muncă grea, deoarece proprietățile adezive ale agenților de acoperire care fac legătura cu suprafața îngreunează și îndepărtarea acestora.

Deși au fost dezvoltate multe instrumente și tehnologii diferite pentru curățarea și pregătirea suprafețelor, procesele de sablare umedă și uscată au devenit metodele cele mai frecvente și utilizate pe scară largă. Dar nu toate metodele abrazive de sablare sunt la fel și până la urmă, este vorba de găsirea celei mai bune soluții pentru ca treaba să fie făcută rapid și cu cât mai puțin praf, apă și materiale abrazive.

INTRODUCEREA UNEI NOI SOLUȚII PORTABILE ȘI PUTERNICE DE SABLARE ÎN PREGĂTIREA SUPRAFEȚEI

Noul aparat de sablare EcoQuip2 EQp de la GRACO este ușor de utilizat și suficient de portabil pentru a fi mișcat cu ușurință de la un punct la altul. În plus, acest aparat de sablare abrazivă reduce praful cu până la 92% față de sablarea uscată tradițională. Mașina de sablare utilizează foarte puțină apă, ceea ce face ca curățarea deșeurilor să fie simplă și mai puțin dezordonată decât la mașinile de spălat cu presiune sau alte tehnologii de sablare abrazive uscate și umede.

CURĂȚARE, RESTAURARE ȘI ÎNDEPĂRTARE DEPUNERI GRELE

Indiferent dacă intenționați să eliminați graffiti, gumă, mucegai, funingine sau lipici, sau să curățați și eliminați daunele de foc sau fum, luați în considerare o alternativă la mașina de spălat sub presiune, substanțele chimici sau sculele de mână. GRACO EQp este o mașină portabilă și puternică, care își face treaba rapid și eficient.

Model: EcoQuip 2 EQp
Volum Rezervor: 57 L (2.0 cubic ft)
Diametru circuit sablare: 5/8 in
Rata max. flux aer comprimat: 8.5m3 / min (300 cfm)
Presiune sablare maximă: 10.3 bar (150 psi)
Duze incluse: #5 sau #6
Dimensiuni – L X W X H: 66 x 72 x 105 cm
Greutate: 100 kg (220 lbs)

Proiectat pentru flexibilitate și ergonomie, furtunul de sablare Graco poate reduce oboseala și poate îmbunătăți eficiența, fiind prevăzut să reziste la condiții de exploatare dure.

Marcajul Graco și a standardului de presiune de 12 bari (175 psi, 1,2 MPa), cu diametrul de 1 sau 1,25 in (2,5 sau 3 cm) ajută clienții în a alege cu ușurință ce furtun să folosească cu aparatele abrazive cu vapori EcoQuip 2. Fitingurile din alamă sunt proiectate să reziste mai mult decât plasticul și sunt utilizate atât la unități standard, cât și la unități de elită.

Noile furtunuri Graco sunt, de asemenea, împământate pentru echipamentele marcate ATEX.

 

      

Sablarea pe suprafețe verticale mari sau orizontale este o sarcină grea. Utilizarea extensiei de duze Graco reduce oboseala atunci când trebuie să faceți față celor mai grele lucrări.

Extensia se cuplează între furtun și orice duză Graco. Pentru confort, kit-ul vine pentru ambele mâini.

 

      

 Graco oferă opt opțiuni de duze pentru a se potrivi cu o gamă largă de aplicații de sablare din domeniile comerciale și industriale.

Duzele au inserție din carbură de siliciu pentru o viață lungă.

Fabricate din oțel inoxidabil, disponibile în următoarele dimensiuni standard și de înaltă performanță: 

  • #3 SST, #4 SST, #5 SST (pentru furtunuri de .05 in)
  • #5, #6, #7, #8, #10, #12, #6 HP, #7 HP, #8 HP, #10 HP (pentru furtunuri de 1 sau 1.25 in)

      

GAMA DE SETĂRI A PRESIUNII PENTRU ORICE APLICAȚIE

Determinarea presiunii corecte de sablare depinde de aplicare, de tipul de materiale abrazive și de cerințele solicitantului.

Răspunsul vine funcție de specificațiile proiectului. Cu toate acestea, există orientări generale pe care cei care sablează le urmează. Ilustrația de mai jos prezintă presiuni tipice pentru aplicații comune. Este întotdeauna cel mai bine să se înceapă de la presiuni mici care pot fi crescute progresiv până la atingerea rezultatului dorit.

Echipamente recomandate

GRACO • ECOQUIP2 EQp
Aparat de Sablare Abrazivă Umedă - Portabil

GRACO • ECOQUIP2 EQm
Aparat de Sablare Abrazivă Umedă - Portabil

GRACO • ECOQUIP2 EQs
Aparat de Sablare Abrazivă Umedă

GRACO • ECOQUIP2 EQs ELITE
Aparat de Sablare Abrazivă Umedă

Blog

Solicit ofertă pentru aparat