You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Gheață carbonică & modul abraziv în Construcții

GHEAȚĂ CARBONICĂ & MODUL ABRAZIV ÎN CONSTRUCȚII

În cazul în care depunerea a intrat mai adânc în interiorul pietrei, un minim de material abraziv (moale până la dur) permite curățarea rapidă și eficientă.

Aparatul de sablare cu gheață carbonică CRYONOMIC COB 71 se folosește în nenumărate aplicații unde efectul non-abraziv este important, de exemplu curățarea matrițelor, procesul de debavurare a anumitor piese, curățarea fără demontare a mașinilor sau utilajelor din mediul de producție, întreținerea și menținerea aparaturii și a incintelor într-o stare optimă de funcționare, etc.

În cazul în care este nevoie de o putere de sablare abrazivă, se poate atașa la acest model un MODUL ABRAZIV care permite sablarea mixtă cu gheață carbonică + 5-10% material abraziv.

Modulul abraziv este din oțel inoxidabil ușor de montat în partea din față a mașinii și include un furtun suplimentar pentru material abraziv, respectiv duză specială rezistentă la efect abraziv pentru pistolul standard de curățare cu gheață uscată MG1004 (R)

Pentru ce aplicații puteți utiliza MODULUL ABRAZIV?

  • Îndepărtarea ruginii, îndepărtarea vopselei, îndepărtarea materialelor de construcție
  • Îndepărtarea materialului persistent de pe scule, utilaje
  • Curățarea suprafețelor metalice înainte de vopsire
  • Poate fi folosit pentru a curăța fațadele clădirilor sau alte suprafețe de natură diferită (lemn, metal, piatră etc.) care necesită o intervenție cu efect abraziv.
Distribuiți
Solicit ofertă pentru aparat Solicit ofertă pentru servicii