You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Închiriere fără Costuri Suplimentare pentru aparatele HD Cleaners
Finanțarea Echipamentelor de Curățare Industrială

Fiecare antreprenor își dorește să îmbunătățească serviciile proprii, ca să producă mai mulți bani, ca să creeze un portofoliu stabil de clienți. Ca să nu-și afecteze bonitatea financiară prin credite și să nu blocheze fondurile personale prin achiziții, de obicei caută o metodă de finanțare. Obținerea fondurilor din sursă externă însă durează prea mult, creditările și leasingul implică costuri ridicate și se solicită prea multe documente.

Noi am găsit soluția pentru Dvs., ca să utilizați aparatele noastre fără aceste griji:

 1. 1. Grenke Renting investește în aparate și vi le închiriază.
 2. 2. HD Cleaners preia toate costurile suplimentare.

HD Cleaners preia și plătește următoarele costuri în locul Dvs.:

 • Comisionul de administrare
 • Costurile de închiriere

Creșteți-vă afacerea în timp ce plătiți doar chiria!
De exemplu alegeți un aparat în valoare de 2.400 Euro și chiria Dvs. pe 2 ani va fi lunar de numai 100 de Euro. Toate costurile suplimentare fiind preluate de către noi!

 

Optați pentru Închirierea echipamentelor cu GRENKE, iar noi ne ocupăm de restul. Lăsați detaliile pe mâinile noastre!
Închirierea echipamentelor este o soluție ce crește în popularitate în ultimii ani in România. Pentru multe companii, închirierea este deja un element central al strategiei financiare.
Pot beneficia de această finanțare societățile comerciale, sau persoanele fizice autorizate PFA sau I.I. eligibile pentru o creditare.

De ce să alegeți sistemul de finanțare Grenke?

 • Nu necesită investiție în echipamente
 • Fără avans!
 • Facturi deductibile
 • Răspuns pentru eligibilitate în numai 24h
 • Rate fixe și produse asigurate

 

Solicitați Consultanță


Aceasta ofertă nu trebuie înțeleasă ca fiind un angajament de încheiere a contractului din partea Grenke Renting sau din partea HD Cleaners. Decizia de încheiere a contractului se va lua în urma analizei bonității economico-financiare a clientului. 

 

Pentru finanțarea echipamentelor de curățare industrială

Fonduri Externe Nerambursabile

NOUTATE: A fost publicat ghidul solicitantului (consultativ) pentru Submăsura 6.2 și ghidul solicitantului (consultativ) pentru Submăsura 6.4.

Întocmim dosare de consultanță la cele mai bune prețuri din țară pentru întocmirea și managementul acestor proiecte.

Vă ajutăm să accesați acest fond extern prin:

 • consultanță profesională detaliată legată de alegerea echipamentelor de curățare industrială comercializate.
 • asistență în redactarea integrală a proiectelor de finanțare externe, prin companii partenere specializate, la prețuri corecte.
 • ofertă competitivă pentru un website securizat, cu sau fără modul de facturare, responsiv și optimizat SEO pentru digitalizarea afacerii

În prezent se așteaptă următorul proiect de finanțare: Submăsura 6.2 și 6.4 - Sprijin pentru înființarea de activități neagricole în zone rurale.

Acest program destinat persoanelor juridice va avea sediul în zona rurală (în sate sau comune). Puteți să vă stabiliți puncte de lucru (sedii secundare) și în zona urbană. Astfel, prin programul FEADR 6.2, ce face parte din PNDR, puteti obtine pentru un persoanelor juridice intre 50.000 - 70.000 euro nerambursabili. SCOPUL investițiilor sprijinite în cadrul acestei submăsuri este sprijinirea facilitării diversificării prin înființarea și dezvoltarea de microîntreprinderi și întreprinderi mici în sectorul non-agricol din zonele rurale, în vederea unei dezvoltări economice durabile, creării de locuri de muncă și reducerii sărăciei în spațiul rural.

Puteți citi descrierea detaliată a proiectului de fond extern dând click aici sau regăsiți sumarul mai jos:

Consultantul nostru percepe o taxă de aproximativ 5% din valoarea proiectului din care un avans de aprox 3 - 4.000 Ron – eventual în mai multe tranșe. Taxa se percepe numai în cazul eligibilității clientului și după ce finanțarea a fost anunțată oficial.

  


 

 

 Solicitați mai multe informații, vă oferim IDEI + ECHIPAMENTE + ÎNTOCMIREA PROIECTULUI + CONSULTAȚIE PROFESIONALĂ + PAGINA WEB.

 

Solicitați Consultanță

 

Formular de Contact