You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Finanțarea Echipamentelor de Curățare Industrială
prin Fonduri Externe, Grenke sau Credit

Atenție! Depunerea aplicatiilor pentru Granturi urmează să debuteze în Noiembrie 2020. Acest program face parte din programul de relansare economică pregatit de Guvernul României și de Uniunea Europeană.

Doriți să achiziționați echipamente prin finanțare? Cu noi, accesarea fondurilor europene o să fie mai ușoară! De ce?

HD Cleaners - Meridian Invest SRL - vă oferă mai multe soluții inteligente și personalizate de finanțare a aparatelor sau pachetelor de echipamente, adaptate nevoilor Dvs.
Citiți mai multe despre acestea dând click pe titlul lor:

Eficiența echipamentelor de curățare, restaurare, dezinfecție industrială o dovedim prin probe, puteți solicita o demonstrație la Dvs. sau la sediul nostru din Miercurea-Ciuc.

 

Solicitați Consultanță

 

Idei concrete pentru afaceri noi prin

1. Pachete de Echipamente

Pentru a începe o afacere în restaurare, recondiționare a diferitelor suprafețe sau obiecte aveți nevoie de echipamente care prin posibilitatea setărilor se adaptează cât mai bine procesului de curățare.

Aparatul de curățare prin sablare cu gheață carbonică + material abraziv CRYONOMIC, prin posibilitatea de a seta presiunea de lucru și cantitatea de material, este mașina potrivită pentru o astfel de afacere.

Aparatul CRYONOMIC COB71 poate sabla:

 • doar cu gheață carbonică (pentru curățare non-abrazivă),
 • dacă este echipat cu Modul Abraziv acesta sablează în regim mixt cu gheață carbonică + material abraziv în proporție de 5-10% (pentru curățare semi abrazivă), 
 • doar cu material abraziv (pentru curățare abrazivă)

Aparatul CRYONOMIC COB71 are nevoie de aer comprimat uscat.

 

CRYONOMIC • COB71
Aparat de Sablat cu Gheață Carbonică - Industrial

KAESER • MOBILAIR M 50
Compresor Industrial Portabil pe 7 bar (5 m³/min)

 

Solicitați Informații

Twist Eco Car Wash este prima franciză din domeniul spălătoriei auto cu abur uscat și cu cea mai rapidă creștere a rețelei de spălătorii mobile și staționare.

Utilizarea aburului uscat permite efectuarea serviciilor de spălare auto sau cosmetică auto într-o locație care să răspundă nevoilor clientului, fără a lăsa pete sau murdărie. Această tehnologie de spălare și curățare a autovehiculelor 100% ecologică consumă doar 4 litri de apă pe mașină, în timp ce spălătoriile convenționale folosesc 190-200 litri de apă.

Spălătoriile auto TWIST ECO aduc cele mai bune servicii direct la domiciliul clientului la prețuri accesibile, spală și curăță orice tip de mașină, camion sau chiar întreaga flotă a unei companii.

Metoda este rapidă și comodă, oferind cea mai largă gamă de servicii, într-un timp scurt:

 • îndepărtarea depunerilor și degresarea suprafețelor fără zgârieturi
 • curățarea bordului, ferestrelor și tapițeriei
 • curățarea interiorului mașinii prin ucidereabacteriilor și acarienilor
 • curățarea motoarelor și șasiului
 • tapițeria și covoarele sunt uscate și gata de utilizare în câteva secunde

TWIST ECO CAR WASH • TWIST 60
Aparat de Curățare cu Abur Uscat pentru Spălătorii Auto

TWIST ECO CAR WASH • TWIST 50
Aparat de Curățare cu Abur Uscat pentru Spălătorii Auto

TWIST ECO CAR WASH • TWIST 40
Aparat de Curățare cu Abur Uscat pentru Spălătorii Auto

TWIST ECO CAR WASH • TWIST 30
Aparat de Curățare cu Abur Uscat pentru Spălătorii Auto

TWIST ECO CAR WASH • TWIST 20
Aparat de Curățare cu Abur Uscat pentru Spălătorii Auto

TWIST ECO CAR WASH • TWIST 10
Aparat de Curățare cu Abur Uscat pentru Spălătorii Auto


Solicitați Informații

Domeniul HORECA reprezintă un sector important din industria hoteliera si a serviciilor alimentare, in special a unitatilor care pregatesc si servesc alimente si bauturi. 

Igiena procesării alimentelor este un element cheie în protejarea publicului de germeni, agenți patogeni și bacterii dăunătoare care pot duce la boli grave. Mașinile Menikini din gama STEAM MASTER, din cauza șocului termic garantează mai rapid și mai ușor igienizarea totală și uciderea microorganismelor.

 

MENIKINI • STEAM MASTER COMPACT
Generator de Abur Uscat - Industrial

MENIKINI • STEAM MASTER 19,5 KW
Generator de Abur Uscat - Industrial

 

Solicitați Informații

 

 

Pentru finanțarea echipamentelor de curățare industrială

2. Fonduri Externe Nerambursabile

Vă ajutăm să accesați acest fond extern prin:

 • consultanță profesională detaliată legată de alegerea echipamentelor de curățare industrială comercializate.
 • asistență în redactarea integrală a proiectelor de finanțare externe, prin companii partenere specializate, la prețuri corecte.
 • ofertă competitivă pentru un website securizat, cu sau fără modul de facturare, responsiv și optimizat SEO, digitalizarea afacerii fiind obligatorie în cadrul programului Start Up Nation.

 

Puteți citi descrierea detaliată a proiectului de fond extern dând click aici sau regăsiți sumarul mai jos:

 

Start-up 2021 pentru zona rurală urmează să fie lansat în aproximativ 4 săptămâni (la sfârșitul lunii aprilie 2021). Acest program destinat START-UP-urilor va avea sediul în zona rurală (în sate sau comune). Puteți să vă stabiliți puncte de lucru (sedii secundare) și în zona urbană. Astfel, prin programul FEADR 6.2, ce face parte din PNDR, puteti obtine pentru un START-UP intre 50.000 - 70.000 euro nerambursabili.

Granturi pentru investiții productive acordate IMM-urilor din apropape toate domeniile industriale cu o valoare cuprinsă între 50.000 euro și 200.000 euro. Programul START UP NATION se adresează firmelor înființate după data de 01.02.2017. Finanțarea este 100% nerambursabilă. Prin intermediul acestui program de finanțare se pot achiziționa echipamente și utilaje specifice domeniului de activitate, se pot achita chiriile lunare, se pot plăti salariile viitorilor angajați, se pot achiziționa elemente de mobilier, case de marcat, echipamente IT, sisteme de monitorizare, autoturisme și autovehicule comerciale.

Pentru facilitarea procesului de achiziție a echipamentelor de curățare industrială / dezinfecție, HD CLEANERS - Meridian Invest SRL oferă:

 • Consultanță în legătură cu posibilitățile de finanțare.
 • Idei de afaceri.
 • Întocmirea proiectelor de finanțare la cele mai mici prețuri din țară (prin partenerul nostru).
 • Consultanță cu privire la configurarea pachetelor de echipamente în funcție de activitatea Dvs. și valoarea proiectului.
 • Putem oferi, la cerere, creearea unei pagini web pentru prezența în mediul on-line a activității / afacerii Dvs.

 

 

 


 

 

Alegerea celei mai convenabile oferte pe piață pentru

3. Leasing Echipamente

 Vă puteți alege firma de leasing cu care doriți să lucrați. Bonitatea se află după completarea cererii de finantare.

 

 


 

 

 Solicitați mai multe informații, vă oferim IDEI + ECHIPAMENTE + ÎNTOCMIREA PROIECTULUI + CONSULTAȚIE PROFESIONALĂ + PAGINA WEB.

 

Solicitați Consultanță

 

Pentru persoane juridice și fizice autorizate

4.Sistemul de Finanțare Grenke

Calculator rate lunare - Estimare


Dacă valoarea este peste 50.000, introduce-ți manual suma dorită.

Valoare rată
GRENKE RENTING

Cu GRENKE beneficiați de oferte personalizate și condiții preferențiale pentru finanțarea echipamentelor de care aveți nevoie. Este simplu să vă dezvoltați afacerea când colaborați cu o echipă de profesioniști, pregătiți să fie alături cu servicii-suport pentru orice situație. Tot ce mai rămâne de făcut este să optați pentru Închirierea echipamentelor cu GRENKE, iar noi ne ocupăm de restul. Lăsați detaliile pe mainile noastre!

HD CLEANERS în parteneriat cu GRENKE vă propune închirierea cu avans 0 a echipamentelor comercializate, oferte personalizate și consultanți pregătiți să răspundă tuturor întrebărilor Dvs.

Totodată printr-un mic promo oferit de ei, perioada de bază începe în prima zi calendaristică a trimestrului după acceptarea produselor. Altfel spus, dacă clientul intră in posesia echipamentului închiriat „săptămâna aceasta”, Grenke va emite prima factură de chirie doar în 01.10.2020, clientul folosind în aceasta perioada echipamentul fără să plătească nimic.

Închirierea echipamentelor este o soluție ce crește în popularitate în ultimii ani in România. Pentru multe companii, inchirierea este deja un element central al strategiei financiare.

 De ce să alegeți sistemul de finanțare Grenke?

 • Nu necesită investiție în echipamente
 • Fără avans!
 • Facturi deductibile
 • Răspuns pentru eligibilitate în numai 24h
 • Rate fixe și produse asigurate
 • Aceasta ofertă nu trebuie înteleasă ca fiind un angajament de încheiere a contractului din partea Grenke Renting. Decizia de încheiere a contractului se va lua în urma analizei bonității economico-financiare a clientului.

Clientul poate alege să plătească chiria trimestrial sau lunar.

Perioada de baza începe în prima zi calendaristică a trimestrului, în cazul în care se ajunge la un acord în privinta plății trimestriale sau în prima zi calendaristică a lunii, în cazul în care se ajunge la un acord în privinta plății lunare, după acceptarea produselor.

 

Solicitați Consultanță

 

1. De ce sa accesați sistemul de finantare prin contract de inchiriere?
Avantajul contractului de inchiriere este faptul ca factura de chirie este deductibila integral, in schimb printr-un contract de vanzare-cumparare amortizarea unui echipament se face in 36 luni.

2. Care este valoarea minima a bunurilor care pot face obiectul unui contract de inchiriere?
Orice investitie de minim 500 euro poate fi finantata prin solutia de inchiriere GRENKE. Valoarea de 500 Euro reprezinta pretul de achizitie total al bunurilor si nu pretul per echipament. De exemplu pot fi inchiriate doua echipamente de 250 Euro per echipament.

3. Cand incepe contractul de inchiriere?
La livrare semnati un proces verbal de predare primire a bunurilor care va include data livrarii. Contractul d-voastra incepe in prima zi calendaristica a trimestrului urmator datei livrarii. Pentru perioada cuprinsa intre data livrarii si inceputul trimestrului veti plati zilnic 1/30 din chiria lunara agreata. Aceasta perioada nu face parte din perioada de baza a contractuluiCare este frecventa de plata a ratelor: lunar sau trimestrial?

4. Din motive de economie de costuri, frecventa implicita de plata a ratelor este trimestriala (pe 1 Ianuarie, 1 Aprilie, 1 Iulie si 1 Octombrie). Platile se fac in avans pentru trimestrul urmator.Exista posibilitatea sa faceti trecerea la plata lunara a chiriilor fie de la inceputul contractului, fie pe perioada contractului. Totusi, trebuie sa aveti in vedere ca plata trimestriala beneficiaza de o reducere, astfel incat daca decideti sa treceti la plata lunara, costul chiriei in fiecare luna se va mari cu 15 Euro + TVA.

5. Cand voi deveni proprietarul bunului?
In cazul inchirierii nu platiti rate pentru a cumpara bunul si a deveni proprietari, ci pentru utilizarea bunului.Din motive de natura legala in contractul de inchiriere se va preciza intotdeauna ca bunul se va returna la final. Doar in acest caz puteti considera chiria integral deductibila, altfel exista riscul asocierii contractului de inchiriere cu unul de leasing financiar. Mai mult, imediat ce returnati bunul la finalul perioadei de baza puteti inchiria imediat altul nou din punct de vedere tehnologic.

6. Pot rezilia contractul de inchiriere inainte de terminarea perioadei de baza?
Da, exista posibilitatea rezilierii contractului inainte de terminarea perioadei de baza. Totusi, se vor plati daune interese egale cu suma tuturor chiriilor care ar fi trebuit platite in cazul in care contractul nu ar fi fost reziliat.

Pentru detalii ne poti contacta la info@hdcleaners.ro.