You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Finanțarea Echipamentelor de Curățare Industrială
prin Start Up, Grenke sau Credit

HD Cleaners - Meridian Invest SRL - vă oferă mai multe soluții inteligente și personalizate de finanțare a aparatelor sau pachetelor de echipamente, adaptate nevoilor pe care le aveți prin:

 • Programul START UP NATION EDITIA III-a, 
 • Închiriere echipamente prin GRENKE
 • Leasing prin alegerea celei mai convenabile oferte pe piață

Programul START UP NATION se adresează firmelor înființate după data de 01.02.2017. Finanțarea  este de 200.000 lei, 100% nerambursabilă. Prin intermediul acestui program de finanțare se pot achiziționa echipamente și utilaje specifice domeniului de activitate, se pot achita chiriile lunare, se pot plăti salariile viitorilor angajați, se pot achiziționa elemente de mobilier, case de marcat, echipamente IT, sisteme de monitorizare, autoturisme și autovehicule comerciale.

Cu GRENKE beneficieați de oferte personalizate și condiții preferențiale pentru finanțarea echipamentelor de care aveți nevoie. Este simplu să vă dezvoltați afacerea când colaborați cu o echipă de profesioniști, pregătiți să fie alături cu servicii-suport pentru orice situație. Tot ce mai rămâne de făcut este să optați pentru Închirierea echipamentelor cu GRENKE, iar noi ne ocupăm de restul. Lăsați detaliile pe mainile noastre! GRENKE vă propune închirierea cu avans 0, oferte personalizate și consultanți pregătiți să răspundă tuturor întrebărilor Dvs.


Pentru a începe o afacere în restaurare, recondiționare a diferitelor suprafețe sau obiecte aveți nevoie de echipamente care prin posibilitatea setărilor se adaptează cât mai bine procesului de curățare.

Aparatul de curățare prin sablare cu gheață carbonică + material abraziv CRYONOMIC, prin posibilitatea de a seta presiunea de lucru și cantitatea de material, este mașina potrivită pentru o astfel de afacere.

Aparatul CRYONOMIC COB71 poate sabla:

 • doar cu gheață carbonică (pentru curățare non-abrazivă),
 • dacă este echipat cu Modul Abraziv acesta sablează în regim mixt cu gheață carbonică + material abraziv în proporție de 5-10% (pentru curățare semi abrazivă), 
 • doar cu material abraziv (pentru curățare abrazivă)

Aparatul CRYONOMIC COB71 are nevoie de aer comprimat uscat.

 

CRYONOMIC • COB71
Aparat de Sablat cu Gheață Carbonică - Industrial

KAESER • MOBILAIR M 50
Compresor Industrial Portabil pe 7 bar (5 m³/min)

 

Solicitați Informații

Twist Eco Car Wash este prima franciză din domeniul spălătoriei auto cu abur uscat și cu cea mai rapidă creștere a rețelei de spălătorii mobile și staționare.

Utilizarea aburului uscat permite efectuarea serviciilor de spălare auto sau cosmetică auto într-o locație care să răspundă nevoilor clientului, fără a lăsa pete sau murdărie. Această tehnologie de spălare și curățare a autovehiculelor 100% ecologică consumă doar 4 litri de apă pe mașină, în timp ce spălătoriile convenționale folosesc 190-200 litri de apă.

Spălătoriile auto TWIST ECO aduc cele mai bune servicii direct la domiciliul clientului la prețuri accesibile, spală și curăță orice tip de mașină, camion sau chiar întreaga flotă a unei companii.

Metoda este rapidă și comodă, oferind cea mai largă gamă de servicii, într-un timp scurt:

 • îndepărtarea depunerilor și degresarea suprafețelor fără zgârieturi
 • curățarea bordului, ferestrelor și tapițeriei
 • curățarea interiorului mașinii prin ucidereabacteriilor și acarienilor
 • curățarea motoarelor și șasiului
 • tapițeria și covoarele sunt uscate și gata de utilizare în câteva secunde

TWIST ECO CAR WASH • TWIST 60
Aparat de Curățare cu Abur Uscat pentru Spălătorii Auto

TWIST ECO CAR WASH • TWIST 50
Aparat de Curățare cu Abur Uscat pentru Spălătorii Auto

TWIST ECO CAR WASH • TWIST 40
Aparat de Curățare cu Abur Uscat pentru Spălătorii Auto

TWIST ECO CAR WASH • TWIST 30
Aparat de Curățare cu Abur Uscat pentru Spălătorii Auto

TWIST ECO CAR WASH • TWIST 20
Aparat de Curățare cu Abur Uscat pentru Spălătorii Auto

TWIST ECO CAR WASH • TWIST 10-110
Aparat de Curățare cu Abur Uscat pentru Spălătorii Auto

TWIST ECO CAR WASH • TWIST 10
Aparat de Curățare cu Abur Uscat pentru Spălătorii Auto


Solicitați Informații

Domeniul HORECA reprezintă un sector important din industria hoteliera si a serviciilor alimentare, in special a unitatilor care pregatesc si servesc alimente si bauturi. 

Igiena procesării alimentelor este un element cheie în protejarea publicului de germeni, agenți patogeni și bacterii dăunătoare care pot duce la boli grave. Mașinile Menikini din gama STEAM MASTER, din cauza șocului termic garantează mai rapid și mai ușor igienizarea totală și uciderea microorganismelor.

 

MENIKINI • STEAM MASTER COMPACT
Generator de Abur Uscat - Industrial

MENIKINI • STEAM MASTER 19,5 KW
Generator de Abur Uscat - Industrial

 

Solicitați Informații
Pentru persoane juridice și fizice autorizate

Sistemul de Finanțare Grenke

Calculator rate lunare - Estimare


Dacă valoarea este peste 50.000, introduce-ți manual suma dorită.

Valoare rată
GRENKE RENTING
 • Nu necesita investitie in echipamente
 • Fara avans!
 • Facturi deductibile
 • Raspuns pentru eligibilitate in numai 24h
 • Rate fixe si produse asigurate
 • Aceasta oferta nu trebuie înteleasa ca fiind un angajament de încheiere a contractului din partea Grenke Renting. Decizia de încheiere a contractului se va lua în urma analizei bonitatii economico-financiare a clientului.

Clientul poate alege sa plateasca chiria trimestrial sau lunar.

Perioada de baza începe în prima zi calendaristica a trimestrului, în cazul în care se ajunge la un acord în privinta platii trimestriale sau în prima zi calendaristica a lunii, în cazul în care se ajunge la un acord în privinta platii lunare, dupa acceptarea produselor.

1. De ce sa accesezi sistemul de finantare prin contract de inchiriere?
Avantajul contractului de inchiriere este faptul ca factura de chirie este deductibila integral, in schimb printr-un contract de vanzare-cumparare amortizarea unui echipament se face in 36 luni.

2. Care este valoarea minima a bunurilor care pot face obiectul unui contract de inchiriere?
Orice investitie de minim 500 euro poate fi finantata prin solutia de inchiriere GRENKE. Valoarea de 500 Euro reprezinta pretul de achizitie total al bunurilor si nu pretul per echipament. De exemplu pot fi inchiriate doua echipamente de 250 Euro per echipament.

3. Cand incepe contractul de inchiriere?
La livrare semnati un proces verbal de predare primire a bunurilor care va include data livrarii. Contractul d-voastra incepe in prima zi calendaristica a trimestrului urmator datei livrarii. Pentru perioada cuprinsa intre data livrarii si inceputul trimestrului veti plati zilnic 1/30 din chiria lunara agreata. Aceasta perioada nu face parte din perioada de baza a contractuluiCare este frecventa de plata a ratelor: lunar sau trimestrial?

4. Din motive de economie de costuri, frecventa implicita de plata a ratelor este trimestriala (pe 1 Ianuarie, 1 Aprilie, 1 Iulie si 1 Octombrie). Platile se fac in avans pentru trimestrul urmator.Exista posibilitatea sa faceti trecerea la plata lunara a chiriilor fie de la inceputul contractului, fie pe perioada contractului. Totusi, trebuie sa aveti in vedere ca plata trimestriala beneficiaza de o reducere, astfel incat daca decideti sa treceti la plata lunara, costul chiriei in fiecare luna se va mari cu 15 Euro + TVA.

5. Cand voi deveni proprietarul bunului?
In cazul inchirierii nu platiti rate pentru a cumpara bunul si a deveni proprietari, ci pentru utilizarea bunului.Din motive de natura legala in contractul de inchiriere se va preciza intotdeauna ca bunul se va returna la final. Doar in acest caz puteti considera chiria integral deductibila, altfel exista riscul asocierii contractului de inchiriere cu unul de leasing financiar. Mai mult, imediat ce returnati bunul la finalul perioadei de baza puteti inchiria imediat altul nou din punct de vedere tehnologic.

6. Pot rezilia contractul de inchiriere inainte de terminarea perioadei de baza?
Da, exista posibilitatea rezilierii contractului inainte de terminarea perioadei de baza. Totusi, se vor plati daune interese egale cu suma tuturor chiriilor care ar fi trebuit platite in cazul in care contractul nu ar fi fost reziliat.

Pentru detalii ne poti contacta la info@meridianinvest.ro.