You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Set Complet Steam Car Wash pentru spălătorii automobile Silver Pachet • POWERED BY LAMBORGHINI

Pachetul include:


Solicit ofertă pentru aparat
Distribuiți

Pachetul Silver

Pachetele Fortador au fost create pentru a oferi clienților un set de produse și echipamente “la cheie”, oferind și un avantaj financiar substanțial pentru aceștia, ca să-și dezvolte afacerile mai ușor, fără bătăi de cap.

Pachetele înglobează cele mai bune aparate, accesorii și produse de spălare și întreținere autoturisme și alte vehicule, dar nu numai.

Pachetul Silver este ales în principal de spălătoriile auto mobile, fiind disponibilă în două variante, ori incluzând pe lângă celălalte componente ale pachetelor aparatul Lamborghini Fortador Pro Max (16 Bar), ori aparatul Lamborghini Fortador Pro Max Deluxe (20 Bar). Pro Max este excelent, iar Pro Max Deluxe este și mai bun în randament, iar diferența se amortizează foarte repede în venituri suplimentare.

Pachetul este conceput mai ales pentru cei care doresc să execute aplicații outdoor, însă aparatele noastre diesel hibrid nu produc noxe aproape deloc și utilizare acestora nu este problematică nici în spălătorii auto fixe, iar aparatul Volt Mini permite prestări de servicii de curățenie birouri, rezidențiale, igienizări temeinice și dezinfecție în aceste domenii.

Cu produsele chimice primite în acest pachet puteți face curățarea și tratarea completă a cel puțin 250 autoturisme, iar prin Cargo Slider primiți o rampă elegantă și practică cu ajutorul căreia nu veți avea pierderi de timp de pregătire, doar deschideți autoutilitara dvs., trageți rampa glisantă în exteriorul vehiculului și începeți procesul de spălare, fără să descărcați echipamentul.

Dați Click Aici:
Echipamente recomandate

Fortador Pro Max/Pro Max Deluxe POWERED BY LAMBORGHINI
Aparat de Curățare cu Abur Uscat pentru Spălătorii Auto

Fortador Pro / Pro Deluxe • POWERED BY LAMBORGHINI
Aparat de Curățare cu Abur Uscat pentru Spălătorii Auto

Fortador Pro Electra • POWERED BY LAMBORGHINI
Aparat de Curățare cu Abur Uscat pentru Spălătorii Auto

Fortador Volt Electra • POWERED BY LAMBORGHINI
Aparat de Curățare cu Abur Uscat pentru Spălătorii Auto

Solicit ofertă pentru aparat