You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sistem de dezinfecție suprafețe cu abur uscat Fortador Clinic 7 Bar

Fortador Clinic 7 Bar este ideal pentru igienizare, curățare și dezinfecție în spitale și centre medicale. Importanța prevenirii a fost recunoscută de organizații majore precum Uniunea Europeană, OMS și, nu în ultimul rând, de Ministerul Sănătății, iar sistemele de dezinfecție cu abur sunt acceptate pentru reducerea riscului de apariţie a infecţiilor asociate asistenţei medicale (IAAM).


Solicit ofertă pentru aparat
Distribuiți

Dimensiunea mică și puterea mare, combinată cu un set impresionant de accesorii conferă utilizatorului aparatului Fortador Clinic 7 Bar posibilități multiple de igienizare și dezinfecție și utilizare ușoară. Cu cablul său lung de alimentare, puteți introduce acest aparat de curățat în spații greu accesibile în care cu aparate mai mari cu aburi nu se poate intra.

Portabilitate și putere maximă cu aparatul de curățat cu abur portabil Fortador Clinic 7 bar. Aparat de curățat cu abur extrem de portabil este ușor, cântărind doar 7,5 Kg, permițând operatorilor să îl mute cu ușurință în orice mașină și să o transporte la locul de muncă.

Ca și alte aburi Fortador, boilerul lui Clinic se încălzește rapid, producând abur în doar cinci minute. Spre deosebire de alte aparate cu aburi portabile comerciale mici pentru curățare, Clinic funcționează și la presiune și temperaturi ridicate, oferindu-vă o putere de abur de 7 Bar la o temperatură maximă de 170 de grade Celsius. Aparatul este realizat din oțel inoxidabil AISI 304 de înaltă rezistență, ceea ce atestă durabilitatea acestuia.

Alimentare: 230 V - 50 Hz
Presiune de lucru: 7 Bar
Putere boiler: 2000 W
Producție de abur: 110 g / min
Timp pornire: 5 min
Capacitate boler: 2 litri
Temperatura în boiler: 170 C
Material Boiler: AISI 304
Regulator ieșire abur: Electronic
Indicator necesar apă: DA
Material Carcasă: INOX AISI 304
Lungime Cable Alimentare: 5 m
Dimensiuna aparat: 42 cm x 29 cm x 35 cm
Greutatea netă: 7,5 kg
Dimensiune ambalare: 48 cm x 31,5 cm x 45 cm
Greutate ambalaj: 12,5 kg
Material ambalaj: Carton
Echipamente recomandate

Fortador Clinic 7 Bar
Sistem de dezinfecție suprafețe cu abur uscat

Fortador Clinic 12 Bar
Sistem de dezinfecție suprafețe cu abur uscat

Fortador Clinic 16 Bar
Sistem de dezinfecție suprafețe cu abur uscat

Blog

Solicit ofertă pentru aparat