You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Robot de Curățare cu Gheață Carbonică CRYONOMIC • TME Superblast

CURĂȚAREA AUTOMATĂ A MATRIȚELOR ÎN INDUSTRIA ANVELOPELOR

Aparatele de sablat cu de gheață carbonică CRYONOMIC® oferă multe opțiuni pentru o integrare fiabilă în sistemele de curățare automatizate.

Din anul 1998 aparatele CRYONOMIC® sunt integrate în mai multe sisteme automatizate din industria producției anvelopelor. Roboții de curățare a matrițelor pentru producerea anvelopelor sunt unități mobile automatizate și personalizate. Astfel de dispozitive sunt active în multe fabrici de producție a anvelopelor din întreaga lume; Germania, Franța, Italia, Olanda, Polonia, Portugalia, Mexic, Rusia, România, Indonezia, Coreea de Sud etc.

Aceste mașini, în trecut erau proiectate și construite mecanic pentru o anumită marcă / tip de matriță pentru producție a anvelopelor.
În zilele noastre, nucleul unei astfel de mașini de curățat a anvelopelor este un robot standard cu 6 axe, care operează manipularea instrumentelor de curățare, astfel sistemele robotizate devin mai puțin costisitoare, mai versatile, mai eficiente și mai rapide.

În funcție de construcția specifică a matriței de producție a anvelopelor, acești roboți pot fi echipați cu un paravan acustic care reduce nivelul de zgomot al procesului de curățare prin sablare cu gheață carbonică până la 85 dB.

Spuneți-ne dacă sunteți interesat și doriți să aveți o demonstrație.


Solicit ofertă pentru aparat
Distribuiți
Echipamente recomandate

CRYONOMIC • TME Superblast
Robot de Curățare cu Gheață Carbonică

Blog

Solicit ofertă pentru aparat