You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Echipamente de dezinfecție
Echipamente Covix®

Nebulizatoare și ceață sterilizantă

Ceața provenită din nebulizatoare ucide virușii prin oxidare. Sistemele portabile produc ceață folosind o soluție din apă, acid peracetic și peroxid de hidrogen. Dacă nu aveți încă una, este o investiție înțeleaptă pentru utilizare în clădiri de apartamente și birouri.

  • Elimină cu ușurință bacteriile, virusurile, microorganismele din aer și de pe suprafața obiectelor.
  • Pot fi folosite de la începutul până la sfârșitul lucrului, durează doar câteva minute, ceea ce este rapid și convenabil.
  • Descompunerea finală este apa și oxigenul, care sunt inofensive pentru mediu și organismul uman.

 

Instrumente pentru dezinfecție pentru a menține clădirea Dvs. în siguranță

Companiile se redeschid, iar muncitorii / angajații se întorc încet la locurile muncă, iar cumpărătorii vizitează din nou restaurantele și magazinele. Prevenirea unui eveniment de infecție este important pentru supraviețuirea afacerii iar dezinfecția prin metode eficiente și rapide este cel mai important lucru pe care îl puteți face pentru a păstra siguranța.

Unde există suprafețe mari, curățarea manuală nu ajunge, este nevoie de o soluție mai bună. Există soluții disponibile care includ nebulizatoare electrice și nebulizatoare împreună cu alte tehnologii de dezinfectare, ca și de exemplu aburul uscat și saturat + peroxid de hidrogen și ioni de argint.

HD Cleaners vă oferă Finanțare pentru Achiziționarea Echipamentelor de dezinfecție și Curățare Industrială prin diferite metode, iar dacă doriți puteți testa aparatele la Dumneavoastră sau la sediul nostru, ca să vă convingeți de eficiența acestora.

Vizualizați Oferta COVIX - Aparate, Accesorii & Produse Complementare

APLICAȚII CU ECHIPAMENTELE DE DEZINFECȚIE

 

DEZINFECȚIA SPITALELOR ȘI A CENTRELOR DE SĂNĂTATE

Spitalele și centrele de sănătate sunt spații cu risc ridicat, cu nevoi de dezinfecție mai exigente decât alte locuri obișnuite. Mediul steril fără virusuri și bacterii trebuie păstrat pentru toți lucrătorii, pacienții și personalul din aceste incinte.

 

BIROURI ȘI SPAȚII DE LUCRU

Locurile de muncă necesită o curățare amănunțită pentru a preveni răspândirea virusului. Este necesar un echipament de dezinfecție capabil să elimine viruși de pe echipamente electronice, cum ar fi tastaturi sau ecrane, precum și alte suprafețe și obiecte de mobilier mai frecvent folosite, cum ar fi mese sau scaune.

 

INDUSTRIE

Curățarea și dezinfectarea sunt două procese cheie diferite în medii precum industria alimentară. După îndepărtarea murdăriei și a materiei organice de pe echipamente și suprafețe, trebuie efectuată o dezinfectare eficientă pentru a îndepărta microorganismele la niveluri adecvate pentru asigurarea siguranței alimentelor. Acest lucru necesită echipamente adecvate de dezinfecție.

 

DEZINFECȚIA LOCUINȚELOR DIN MEDIUL REZIDENȚIAL

Casele, apartamentele și comunitățile de vecini necesită adesea dezinfecție profesională din cauza traficului intens de persoane. Poștașii, curierii, lucrătorii de livrare la domiciliu, vizitatorii sau vecinii ating multe elemente comune, cum ar fi interfoane, mânere, balustrade, sonerii sau lifturi.

 

MALL-URI, SUPERMARKET-URI ȘI MAGAZINE

Dezinfecția în centrele comerciale este de o importanță vitală datorită traficului intens al oamenilor și a numeroaselor puncte critice pe care le găzduiesc: magazine, servicii comune sau puncte de întâlnire. În plus, acestea sunt spații interioare care necesită o înaltă calitate a aerului interior.

 

DEZINFECȚIA VEHICULELOR

Este necesară curățarea și dezinfectarea frecventă a suprafețelor de contact, cum ar fi suprafețele dure, neporoase: cotiere, comenzi ale luminii, uși. De asemenea, suprafețele poroase, cum ar fi scaunele din stofă, și articolele electronice, cum ar fi ecranele sau alte suprafețe de contact.

 

 

 


Cum funcționează nebulizatoarele?

Ceața acționează umplând camera cu o soluție cu proprietăți dezinfectante. Există o serie de mașini de dezinfectat, care asigură diferite tipuri de tratament. Alegerea tratamentului potrivit pentru locația dvs. va depinde de modul de utilizare al aparatului, de expunerea la agenții patogeni și de suprafețele care urmează să fie dezinfectate. Cele mai frecvente tratamente sunt:

  • Ceață chimică
  • Peroxid de hidrogen vaporizat
  • Ozon
  • Dioxid de clor
  • Ionizare
     

Ceața chimică

Un abur chimic poate fi o structură permanentă special produsă într-o fabrică / depozit sau o unitate mobilă după cum este necesar. Nebulizatoarele chimice funcționează distribuind o ceață fină de soluție dezinfectantă până când atmosfera este suprasaturată. Aceasta aplică o acoperire uniformă a soluției pe toate suprafețele din cameră, dezinfectând și aerul. Durata tratamentului depinde de dimensiunea zonei / încăperii, dar durează de obicei 30-60 de minute până la finalizare, cu încă 60 de minute sau mai mult pentru ca ceața să se disipeze și aerul din cameră să revină la nivel respirabil.

 

Peroxid de hidrogen vaporizat (PHV)

Aceasta metodă este vaporizare a peroxidului de hidrogen prin ceață dezinfectantă este utilizată în general medii din instituțiile domeniului sănătății și medii farmaceutice, pentru camere curate și medii similare.

Dezinfectantul lichid OXIVIR EXCEL este o combinație de peroxid de hidrogen și ioni de argint cu proprietăți bactericide, virucide și fungicide care poate fi folosit la o gamă largă de aplicații. Potrivit OMS (Organizația Mondială a Sănătății), este eficient împotriva Coronavirus SARS CoV-2 și este recunoscut pe scară largă ca fiind cel mai ecologic dezinfectant din lume. Nu are efecte nocive și toxice și este sigur pentru oameni, animale și mediu.

Dezinfecția se face prin sistemul SANIFOG, unde amestecul de peroxid de hidrogen și ioni de argint este dispersat cu ajutorul aburului uscat.

 

Ozonizare

Ozonul este un compus foarte reactiv și, ca atare, este produs la punctul de utilizare prin trecerea aerului printr-o sursă puternică de energie, cum ar fi lumina UV. Pentru un tratament cu ozon, camera trebuie umidificată înainte de generarea de ozon și aerisită după tratament. Acest tip tratament durează de obicei 30-90 de minute de la început până la finalizare. Utilizarea ozonului ca agent de ceață este, în general, neconsiliată în zonele unde există metale corodabile precum aluminiu, zinc, cupru sau fier. Oamenii sunt deosebit de sensibili la ozon și este foarte reactiv odată ce a intrat în căile respiratorii, așa că trebuie luate măsuri de precauție suplimentare pentru aerisirea completă a camerei după ce tratamentul a fost finalizat.

 

Tratament cu dioxid de clor (ClO₂)

Dioxidul de clor este o alegere bună pentru dezinfecția prin ceață, deoarece gazul se descompune în săruri inofensive. Cu toate acestea, este un compus instabil care trebuie generat pe loc și necesită parametri stricți de temperatură și umiditate care îl fac impropriu pentru toate aplicațiile de dezinfecție. În general, dioxidul de clor este generat folosind clorit de sodiu și gaz clor, deci există un element de risc implicat în manipularea gazelor nocive în timpul acestui proces. Prin urmare, aburirea dioxidului de clor trebuie efectuată întotdeauna de către un profesionist instruit și autorizat.

 

Ionizare

Acest proces implică circularea aerului peste tuburile ionizante pentru a crea ioni încărcați care caută și neutralizează în mod natural microorganismele încărcate din aer. Dezinfecția prin ionizare poate fi realizată prin eliberarea unei cantități controlate de ioni pozitivi și negativi. Unele unități come

Posibilitate de dezinfecție suprafețe diferite

Aici vă prezentăm efectul dezinfecției prin nebulizare. Veți vedea rezultatul și randamentul acestei metode prin imagini și filmulețe specifice, sau articole de blog.

Blog

Oferim Finanțare pentru Achiziționarea Echipamentelor!
Formular de Contact