Sistemul Virucid SANIFOG de la Menikini

Cu ajutorul Sistemului Menikini SANIFOG, puteți dezinfecta diferite incinte, spații, birouri și echipamentele, mobila sau alte obiecte aflate acolo. Deasemenea puteți dezinfecta autovehicule, sisteme de ventilație, tubulaturi sau zone greu accesibile.

Certificat de laboratorul SANA srl, Italy; acreditat de standardele ACCREDIA n° 0747 și UNI EN ISO 17025:2018.

Nebulizatorul SANIFOG este cea mai puternică combinație de abur uscat și detergent! Se bazează pe principiul injecție venturi, creeând un efect de aspirație care injectează cu forță detergent în fluxul de abur uscat, făcând astfel un amestec omogen de ceață perfect pentru pulverizarea pe orice tip de suprafețe.

Certificat: https://fogmatic.be/wp-content/uploads/2020/11/Certificate-General-Vapeur-EN.pdf
Eficiență Sanifog / Sanix: https://www.ev-international.com/covid/

 

DETERGENT LICHID - EV-H2O2 SILVER BIO

O combinație de peroxid de hidrogen și ioni de argint cu superbe proprietăți bactericide, virucide și fungicide pentru o gamă largă de aplicații. Potrivit OMS (Organizația Mondială a Sănătății), este eficient împotriva Coronavirus SARS CoV-2 și este recunoscut pe scară largă ca fiind cel mai ecologic dezinfectant din lume. Nu are efecte nocive și toxice și este sigur pentru oameni, animale și mediu. Combinația cu peroxidul de hidrogen face EV-H2O2 Silver Bio mai puternic decât peroxidul de hidrogen tradițional.

 

CARACTERISTICI

- virucid cu timp de contact 30 de secunde
- efectiv împotriva tuturor microorganismelor
- fungicid / antibiotic efficient
- nu emite vapori nocivi
- lipsit de aldehide cancerigene
- ecologic, biodegradabil, netoxic, nepoluant
- efect de lungă durată, fără reziduuri toxice
- nu necesită clătire
- termo-stabilitate ridicată, neinflamabil

 

AVANTAJELE NITRATULUI DE ARGINT

Azotatul de argint a fost folosit ca dezinfectant în medicină încă dinainte de nașterea lui Hristos. Datorită solubilității sale mari, această sare generează concentrații locale ridicate de ioni Ag + care ucid bacterii, germeni, ciuperci și viruși. Ei pătrund în membrana celulară și distrug ADN-ul, prevenind replicarea ulterioară.

 

SISTEM CERTIFICAT

Utilizarea aburului uscat + Sanifog + EV-H2O2 Silver Bio cu 2,5% peroxid de hidrogen concentrat este conform cu indicațiile furnizate de Institutul Național de Sănătate și „Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor” cu privire la activitățile de curățare și salubrizare care trebuie efectuate în locații publice și private în timpul pandemiei COVID-19.

 

azazaz-min

CUM SE UTILIZEAZĂ?
Se toarnă 150 ml de produs și 350 ml de apă (se diluează concentratul la 30%). Se distribuie timp de 4-5 secunde pe suprafață și așteptați 30 de secunde.

 

sanifog menikini logo-min
Certificate-General-Vapeur-EN-min
sana-min