Sablare cu Vapori Abrazivi vs. Hidrosablare vs. Sablare Uscată

Care aparat de sablat abraziv protejează cel mai bine un operator de praful de siliciu respirabil?

 

Graco a organizat printr-o parte terță independentă un Sondaj de Igienă Industrială pentru a evalua potențiala expune la praful de siliciu respirabil în aer în timpul a trei operațiuni separate de sablare (sablarea uscată, hidrosablarea și sablare abrazivă cu vapori Graco).

Parametrii de sablare au fost menținuți în mod constant pentru cele trei scenarii, cu excepția echipamentelor de sablare utilizate și a utilizării apei. Testul de sablare a fost realizat pe o placă de beton, materialul abraziv folosit fiind sticlă zdrobită.

Raportul amănunțit puteți să îl vedeți daca dați clic pe acest link: www.graco.com/content/dam/graco/aftd/literature/misc/350347/350347EN-A.pdf

Avantajele utilizării unui aparat de sablare abrazivă cu vapori în locul unui aparat de sablare uscată sunt numeroase, dar avantajul principal este că se elimină până la 92% din praful aerian generat, economisind astfel și costurile de curățare și eliminare (management al deșeurilor).

În comparație cu hidrosablarea (de asemenea, sablarea umedă), se folosește mult mai puțin material abraziv și apă. Mai important este faptul că, nu veți deteriora substraturile atunci când sablați cu vapori abrazivi Graco. Acest procedeu este ideal pentru restaurarea structurilor și clădirilor semnificative din punct de vedere istoric.

 

Vizualizați toată gama de aparate de sablat Graco accesând acest link.