Puterea Ridicată de Curățare a Interioarelor Auto cu Abur Uscat

Conținutul redus de apă al acestor echipamente ajută la evitarea umezirii covorașelor și a tapițeriilor. Cum este posibil?

Un generator calitativ de abur uscat produce aburi super-fierbinți, de obicei peste 180 ° C. Aburul uscat încălzit are o putere de curățare ridicată, dar conținut de apă extrem de scăzut. În plus, prin șocul termic, aburul ucide microorganismele, avantajul minunat fiind astfel dezinfecția suprafețelor curățate.

Cel mai mare beneficiu pentru clientul grăbit este că covoarele și scaunele sunt practic uscate după curățare. Acest aspect are două motive. În primul rând, generatorul de aburi umezește doar partea superioară a covorului sau a fibrelor de pânză, și în al doilea rând, cantitatea de apă utilizată este minimă față de curățarea tradițională.

Iată cum funcționează: Mașina cu aburi include o duză mare în formă de triunghi, peste care este învelește o lavetă / prosop. Pe măsură duza se deplasează peste suprafața de curățat, aburul trece prin prosop și emulsionează murdăria și depunerile, care apoi sunt șterse de lavetă. Aburul este, de asemenea, o modalitate excelentă de a curăța și igieniza rapid scaunele din piele.

Un alt avantaj al utilizării aburului pentru curățarea rapidă a covorașelor. Deoarece covorașele nu trebuie îndepărtate pentru a le usca, acestea pot fi curățate la locul lor, deci tapițeria de sub covorașe nu trebuie să fie curățată și uscată. Prin faptul că ele pot rămâne acolo unde aparțin, clientul nu mai trebuie să-și facă griji cu privire la reinstalarea covorașelor umede care au fost aruncate în portbagaj.

Curățați tapițeria și covorașele cu o mașină de abur uscat. După ce ați terminat, lăsați ventilația și toate ușile mașinii deschise câteva minute înainte de a returna vehiculul către client - nu așezați pe zonele curățate nici o hârtie sau folie din plastic.

Clientul merită o experiență mai bună decât să aibă o grămadă de covorașe umede în portbagaj și un interior acoperit cu huse pentru scaune din plastic și covorașe din hârtie. Aburul uscat este răspunsul!