Igienizare & Dezinfecție în mediul Comercial cu Abur Uscat Menikini

Odată cu reînceperea activității economice la mulți dintre operatorii economici care au fost nevoiți să sisteze activitatea, pe lângă activitatea de curățare și igienizare a apărut și nevoia pentru dezinfecție.

Multe studii din ultima perioadă au arătat eficiența tehnologiei aburului uscat în ceea ce privește curățenia și igiena mediului în care ne petrecem viața, fie mediul profesional, cel de acasă sau logistic al mijloacelor cu care ne deplasăm.

 Aburul uscat produs de aparatele Menikini are toate proprietățile benefice pentru a crea și menține igiena mediului în care vă desfășurați activitatea profesională, a produselor pe care le comercializați sau le folosiți, contribuind astfel la siguranța relațiilor dintre Dvs. și clienții Dvs.

 Aburul uscat este 100% Ecologic, un aspect care are o însemnătate din ce în ce mai mare, curăță și dezinfectează cu doar câțiva litri de apă fără să creeze deșeuri nocive.

Aparatele de curățare cu abur uscat și saturat Menikini din seria MK sunt versatile, ușor de manipulat și eficiente atunci cănd doriți o soluție rapidă de a dezinfecta multe suprafețe, obiecte, produse cu care lucreți sau pe care le comercializați.

Menikini are în dotare accesoriul Sanix, prin care generatorul de abur uscat poate pulveriza împreună cu aburul o soluție de dezinfecție Virucidă. Combinația Șocului Termic (140°C) rezultat din aburul uscat împreună cu dezinfectantul virucid se descompune în nanoparticule și intră în fiecare colț sau microcrăpătură. Această combinație și elimină microbii și ucide microorganismele, bacteriile și virușii de pe suprafețe sau diferite obiecte.

Descoperiți technologia de igienizare cu abur uscat de la Menikini și solicitați ofertă personalizată.