Igienizare cu Abur Uscat în Industria Alimentară

Industria alimentară folosește linii și programe de curățare și igienizare eficiente pentru a elimina fiecare tip de bacterii și virusuri.

Igiena procesării alimentelor este un element cheie în protejarea publicului de germeni, agenți patogeni și bacterii dăunătoare care pot duce la boli grave.

Igienizarea tradițională este un proces în două etape: în primul rând, curățarea inițială cu apă și detergenți; în al doilea rând, dezinfecția cu ajutorul substanțelor chimice dure precum clor, iod, săruri cuaternare de amoniu, substanțe pe bază de acid și formaldehidă. Adoptarea unui program eficient de curățare și igienizare este crucială pentru eliminarea agenților patogeni de pe suprafețe și echipamente.

Cu mașinile industriale cu aburi Menikini, acest tip de prelucrare devine mai rapid și mai ușor, deoarece aburul uscat simplifică procesul, reduce timpul de curățare și economisește costurile agenților chimici. Din cauza șocului de termic, aparatele Menikini garantează igienizarea totală și uciderea microorganismelor.

Dovedim prin Probe & Oferim Finanțare pentru Achiziționarea Echipamentelor!