De ce curățarea cu aburi pentru mașină este cea mai bună metodă de curățare | Aplicații pentru curățarea cu abur a mașinilor - PARTEA ÎNTÂI CURĂȚAREA EXTERIOARĂ

În acest ghid, vă vom ghida prin procesul de curățare cu abur a mașinii de către un detailer și vă vom oferi opțiuni din care să alegeți dacă sunteți în căutarea unui aparat de curățare cu abur pentru afacerea dumneavoastră.

 

1.       Introducere și avantaje

Aparatele de curățare cu abur au câștigat din ce în ce mai multă popularitate în rândul spălătoriilor și detailerilor auto din întreaga lume. De ce?

În ultimii ani, curățarea auto cu abur a apărut ca metodă optimă  pentru igienizarea și curățarea unei game largi de obiecte, inclusiv locuințe, birouri, unități de sănătate, numeroase tipuri de organizații comerciale, precum și toate tipurile de mașini.

 

Beneficiile utilizării curățării cu abur a mașinii | De ce să alegeți aburul pentru curățarea mașinii?

O mașină de spălat cu presiune nu poate face nici jumătate din lucrurile pe care le fac curățătoarele cu abur. Căldura este capabilă să curețe în profunzime ca nimic altcineva.

Ucide bacteriile

Nu a existat niciodată o nevoie mai mare de a menține un mediu curat pentru mașina dvs. În această nouă realitate, condusul în interes de serviciu sau de plăcere, fie local sau pe distanțe mari, provoacă îngrijorare atât pentru șoferi, cât și pentru pasageri. Pe lângă dezinfectarea împotriva COVID și a altor tipuri de bacterii și viruși, o curățare a unui întreg vehicul poate oferi, de asemenea, o prețioasă liniște sufletească.

Fără substanțe chimice toxice

Un alt beneficiu al curățării cu abur este că le permite șoferilor să stea departe de substanțele chimice care pot distruge sau usca tapițeria sau pot prezenta riscuri pentru cei care sunt sensibili la substanțe chimice. Puterea de curățare a aburului uscat limitează drastic cantitatea de reziduuri toxice care ar putea ajunge în canalele de scurgere a apelor pluviale și ar putea polua mediul înconjurător, reducând nevoia de substanțe chimice.

2.       Cum se curăță mașina cu abur în mod corect

Pregătirea mașinii pentru o curățare cu abur

Asigurați-vă că aspirați întregul interior al mașinii, pentru a vă asigura că nu curățați cu abur murdăria. Clătiți exteriorul dacă aveți noroi, zăpadă sau praf greu pe vopsea.

Curățarea cu abur a exteriorului mașinii

Spumă

Procesul de "snow foaming" presupune pulverizarea unei spume de curățare pe exteriorul mașinii. Vopseaua, geamurile și alte suprafețe ale mașinii sunt curățate temeinic de acest produs chimic de curățare gros. Spuma poate fi clătită cu aparatul cu abur și vacuum Fortador PRO Max, cu aparatul cu abur Fortador PRO sau cu aparatul cu abur electric Volt Electra. Nu este nevoie să schimbați furtunurile sau conexiunile rezervorului în timp ce folosiți două sau trei pistoale cu abur. Pur și simplu modificați modul de abur pe ecranul tactil.

Îndepărtarea învelișului

Dacă vă ocupați de împachetarea mașinilor sau vă gândiți la acest lucru, un aparat de curățare cu abur vă va ajuta să îndepărtați ambalajul cu ușurință. Lipiciul poate fi greu de îndepărtat

 index-meta

Curățarea geamurilor autoturismelor

Atunci când folosiți aburul pentru a curăța geamurile, nu sunt necesare substanțe chimice. Cu ajutorul instrumentului cu abur pentru ferestre, puteți curăța fără dungi atât geamurile interioare, cât și cele exterioare. Nu uitați să folosiți acoperișul cu lunetă. Pentru a îndepărta rapid aburul rămas, folosiți o cârpă din microfibră și o racletă.

Blocajele ușilor și panourile pentru picioare

Aceste locuri acumulează scame și sunt frecvent neglijate. Pe măsură ce oamenii intră și ies din mașini, blocajele ușilor pot deveni zgâriate și murdare. Această zonă greu de curățat poate fi făcută mai curată prin curățarea cu abur . Pur și simplu aburiți aceste zone mici, apoi ștergeți-le cu o cârpă. Nu este necesară nicio frecare.

Panourile ușilor

Panourile ușilor rețin ușor murdăria și ar trebui să fie curățate cu abur la fel ca alte lucruri dintr-o mașină. Panourile pot căpăta urme de zgârieturi care pot necesita un mic efort pentru a fi îndepărtate. Folosiți o perie atunci când curățați cu abur pentru a scăpa de urme.

BEZ LOGA-05780

Țevile de eșapament

Țevile de eșapament cromate strălucitoare sau din alt metal pot fi păstrate la cel mai bun nivel prin curățarea regulată a exteriorului. Pentru a preveni ca aburul să iasă direct în țeavă, curățați în unghi cu o duză cu jet.

Roți și anvelope

Spălarea cu abur a roților și anvelopelor fără pierderi de apă este ușoară și super eficientă, presiunea și temperatura ridicată vor face acest lucru ușor.

Concluzie

Curățarea cu abur a mașinii este o metodă eficientă și sigură pentru a curăța și igieniza mașina ta, fără a utiliza substanțe chimice toxice. Prin încălzirea apei la o temperatură înaltă, aburul ucide bacteriile și curăță în profunzime, oferind o liniște sufletească și o mașină curată. Este important să se pregătească mașina înainte de curățare, prin aspirarea interiorului și clătirea exteriorului, și să se utilizeze un aparat de curățare cu abur adecvat pentru a obține cele mai bune rezultate.