De ce curățarea cu aburi pentru mașină este cea mai bună metodă de curățare | Aplicații pentru curățarea cu abur a mașinilor - PARTEA DOUĂ CURĂȚAREA INTERIOARĂ

În acest ghid, vă vom ghida prin procesul de curățare cu abur a mașinii de către un detailer și vă vom oferi opțiuni din care să alegeți dacă sunteți în căutarea unui aparat de curățare cu abur pentru afacerea dumneavoastră.

Curățarea cu abur a interiorului mașinii

Șamponare

Un alt element pe care îl au unele curățătorii profesionale cu abur este funcția de detergenți. Covoarele și interioarele murdare necesită frecvent acest nivel suplimentar de curățare. Cu aparatul cu abur Fortador Pro Max aveți acces la toate funcțiile de care aveți nevoie pentru curățare cu abur, extracție și șamponare. Acest lucru este crucial, deoarece până nu începeți să lucrați, nu puteți identifica cu adevărat ce fel de depuneri și murdărie veți întâlni. Pregătiți-vă să curățați temeinic interiorul mașinii cu Fortador.

Curățarea scaunelor din piele

Într-o mașină, tapițeria servește ca principala suprafață de contact. Atunci când oamenii se interesează de interiorul unui automobil, de obicei indică scaunele pe care le ocupă pasagerii. Pielea, textilele și alte materiale artificiale pot fi curățate în siguranță cu ajutorul echipamentelor de curățare cu abur. Pielea poate fi revigorată și restaurată cu ajutorul curățării cu abur. Puteți folosi o cârpă din microfibră pentru piele. Pentru îndepărtarea petelor de pe țesături puteți folosi o perie cu perii moi.

Interior cleaning

Dacă scaunele din piele și-au pierdut din strălucire, aplicați pe ele un produs de protecție pentru piele cu o cârpă din microfibră.

Centurile de siguranță

Atât șoferii, cât și pasagerii trebuie să folosească întotdeauna centura de siguranță. Pe lângă faptul că se încheie și se desfac, centurile de siguranță sunt în contact permanent cu persoanele pe care sunt menite să le protejeze. Folosirea unui aparat cu abur pentru a îndepărta murdăria va face curățarea lor simplă.

Portbagaj

În portbagaj, oamenii își pun alimentele, precum și numeroase alte produse. Pentru a menține aceste spații curate, folosiți un șampon pentru mașini pe regiunile cu tapițerie și un aparat cu abur pe secțiunile de vinil.

Torpedouri

Curățarea nu este întotdeauna singura preocupare, la fel de important este și o mașină complet igienizată. Scoateți lucrurile din torpedo și puneți-le într-o pungă cu fermoar pe timpul curățării.

Suporturi de pahare

Fiind unul dintre locurile greu accesibile, suporturile de pahare pot deveni lipicioase și sunt greu de curățat. Dacă urmele de suc și băuturi răcoritoare sunt lăsate necurățate pentru prea mult timp, zaharurile se vor solidifica și vor deteriora permanent plasticul. După ce sunt expuse la abur, bucățile și petele vor deveni mai lichide și vor fi ușor de îndepărtat cu un prosop. Trebuie curățate și suporturile de pahare din spate care se pot desprinde de cotiera scaunului.

Pedalele de accelerație și de frână

Acestea pot acumula multă murdărie încăpățânată de la pantofii dumneavoastră. Curățați-le cu abur și perie și ștergeți-le cu o cârpă din microfibră.

Curățarea volanului

Volanele sunt atinse foarte des; curățați-le și dezinfectați-le. Toată murdăria ascunsă și grăsimea care se acumulează în volan pot fi îndepărtate cu un aparat de curățare cu abur.

Tabloul de bord

Tabloul de bord este atins foarte des și poate reține murdăria în timp. Aplicați abur pe el pentru a-l curăța și ștergeți-l cu o cârpă din microfibră.

Mânere de prindere

Un aparat de aburi auto poate fi folosit pentru a menține mânerele de prindere din vinil și piele curate și igienice. Este mai crucial ca niciodată să le păstrați curate în autoturisme, în dubele de pasageri și în autobuze. Aveți încredere în capacitatea de curățare a aburului.

DALL·E 2023-03-08 12.33.01 - detailing interior with steam_1

Extractor de scaune auto

Cele mai bune rezultate pot fi obținute prin utilizarea unui extractor pentru a curăța scaunele. Veți putea îndepărta cu forță resturile din fibrele scaunului, pe lângă faptul că murdăria, praful și alte particule se vor dezlipi. Pentru o curățare cât mai temeinică, folosiți un extractor și  detergent. Dacă doriți, puteți folosi un protector profesional pentru țesături pentru a preveni petele după ce automobilul a fost curățat.

Covoare

Depunerile și murdăria sunt reținute în fibrele covoarelor. Folosiți un aparat cu abur pentru a curăța și dezinfecta temeinic covoarele. Vă sfătuim să scoateți covorașele pentru a le putea curăța separat. Curățați cu aburi secțiunea de podele expuse cât timp acestea sunt scoase.

Extractor pentru covoare

Împreună cu abur, aparatul Fortador Pro Max poate administra și un produs chimic de curățare. Soluția de curățare se va infiltra, va descompune petele și va slăbi murdăria. Diferitele condiții climatice au ca rezultat diverse pete pe covoare. Acumularea și formarea de cruste de pete de sare este un fenomen obișnuit la latitudinile nordice. Mulți șoferi acceptă pur și simplu petele și renunță. Un aparat de curățare cu abur de înaltă presiune poate îndepărta petele de sare, penetrând în același timp fibrele pentru un aspect revitalizat. Aburul și agentul de curățare pot fi apoi îndepărtate de pe covor cu ajutorul extractorului.

Schimbări de viteze

Curățați cu abur schimbătorul de viteze și ștergeți cu o cârpă din microfibră. Dacă s-a pierdut strălucirea, treceți peste cu un produs de protecție pentru piele.

Podelele din vinil din furgonete

Furgonetele atât pentru mărfuri, cât și pentru pasageri au frecvent podele din vinil. Uleiul, murdăria și alte substanțe care sunt întipărite în automobil vor fi eliminate prin utilizarea unui aparat cu abur pe această regiune de dimensiuni considerabile. Chiar și cele mai mici particule care se acumulează în jurul bazelor scaunelor și a barelor de margine vor fi propulsate de jetul puternic de abur. Dacă este posibil, vă sfătuim să scoateți scaunele din spate pentru a le putea curăța temeinic.

În concluzie

Curățarea cu abur a interiorului mașinii tale poate fi un proces simplu și eficient dacă folosești echipamentul potrivit. Folosind un aparat cu aburi precum Fortador Pro Max, împreună cu șampon și tampoane din microfibră, puteți curăța toate zonele din interior, inclusiv scaunele din piele, centurile de siguranță, portbagajul, torpedoul și suporturile pentru pahare. Asigurați-vă întotdeauna că vă igienizați temeinic mașina pentru a o păstra curată și ordonată.