Căutați o metodă de dezinfecție și igienizare fără produse chimice? Citiți acest articol:


Curățarea cu abur a devenit esențială în contextul actual, oferind o soluție eficientă și ecologică pentru igienizarea diferitelor suprafețe, de la mașini la spații interioare. Aparatele de curățat cu abur, precum cele de la Fortador, elimină până la 99,9% din bacterii și viruși, folosind doar abur și fără a apela la substanțe chimice. Acestea sunt ideale pentru curățarea în profunzime a diferitelor suprafețe, inclusiv blaturi, podele, aparate de bucătărie și covoare.

Introducere

Curățarea mașinii, a dormitoarelor, a băilor sau a bucătăriei poate fi o muncă plictisitoare. Aspirarea podelei și ștergerea suprafețelor nu va ucide bacteriile. Un aparat de curățare cu abur este o formă mult mai eficientă de curățare fără substanțe chimice, care nu utilizează apă în exces. Aparatele de curățat cu abur sunt multifuncționale, iar accesoriile incluse pot fi aplicate pentru o varietate de suprafețe pentru a facilita curățarea în profunzime. Aburul este suficient de puternic pentru o curățare în profunzime, fără a utiliza substanțe chimice. În timp ce curățați, de asemenea dezinfectați zona pe care lucrați. Acest aparat ecologic este soluția perfectă pentru o curățare sigură și eficientă. Poate rezolva probleme de la murdărie  până la mirosuri persistente, se aplică chiar și pentru exterminarea insectelor. Această tehnologie simplă este capabilă să ucidă până la 99,9% din bacterii și viruși, fără să cheltuiți bani pe substanțe chimice scumpe și periculoase. Tot ce aveți nevoie  pentru a obține o casă curată și dezinfectată este doar apa obișnuită de la robinet. În acest articol, vom detalia ce proprietăți au cele mai bune aparate de curățare cu abur, unde și cum puteți folosi aburul și care sunt beneficiile trecerii la curățarea cu abur.

 WhatsApp Image 2022-10-14 at 13.54.50

1. De ce ar trebui să dezinfectați cu aparate de curățat cu abur?

Dintre toate metodele de sterilizare, aburul saturat cu temperatură și presiune ridicată este cel mai fiabil. Dezinfectarea cu abur nu conține substanțe chimice dure, dar își face treaba de igienizare mai bine decât alți dezinfectanți. Curățarea cu abur este o modalitate rapidă de a curăța în profunzime diverse suprafețe. Designul compact al echipamentului cu abur Fortador Volt Mini este sigur că vă va lăsa podeaua curată și fără bacterii. Puterea de curățare a presiunii aburului este imbatabilă în comparație cu un mop obișnuit. În plus, aburul conține mai puțin de 5% de apă, ceea ce face ca timpul de uscare să fie foarte rapid. De aceea curățarea cu abur este ideală pentru mobilă, covoare, saltele și multe altele.

 DSC_5217-50 got_1

2. Cum să folosiți aburul pentru a curăța și a distruge bacteriile:

Pentru ca aburul să poată ucide virușii și bacteriile, trebuie să fie suficient de fierbinte. Temperatura ideală a aburului ar trebui să fie peste 80 grade Celsius. Un contact constant timp de cel puțin trei minute cu aburul suficient de fierbinte este capabil să ucidă 99% din bacterii.

Pentru a curăța blaturi și suprafețe asemănătoare, folosiți accesoriul perie al curățătorului cu abur cu o cârpă uscată. Mai întâi, aplicați aburul și apoi folosiți cârpa uscată pentru a șterge orice reziduu rămas pe blat. Repetați de câteva ori pentru a vă asigura că ați curățat toate zonele afectate.

Pentru a face podelele să strălucească, folosirea unui accesoriu cu mop vă va oferi cele mai bune rezultate. Acesta este perfect pentru gresia din baie, precum și pentru podelele din lemn masiv sigilate. Podelele din casa voastră vor rămâne strălucitoare și dezinfectate.

De asemenea, puteți folosi aburul pentru curățarea aparatelor de bucătărie. Pentru a curăța un aragaz, îndepărtați mai întâi gradele metalice și orice resturi de mâncare cu o cârpă. După aceea, folosiți un aparat de curățat cu abur cu duză sau accesoriu cu perie pentru a scăpa de orice murdărie greu de îndepărtat care este lipită de suprafață. Repetați aplicarea aburului pe zona afectată până când toată murdăria este îndepărtată. Folosiți o cârpă curată pentru a șterge orice reziduu rămas.

 Fortador Bucatarie

Folosirea aburului pentru a curăța covoarele ar putea fi una dintre cele mai ușoare modalități de a curăța o suprafață atât de dură. Folosind pistolul de extracție cu abur, puteți peria covorul din diferite unghiuri pentru a obține o curățare optimă. Căldura aburului va curăța, de asemenea, orice bacterie blocată în foliculii covorului. Această metodă de curățare poate fi aplicată și pentru piese de mobilier, cum ar fi canapelele.

Unele aparate de curățat cu abur au, de asemenea, un accesoriu pentru curățarea ferestrelor, care este util atât pentru ferestre, cât și pentru oglinzi. Tot ce trebuie să faceți este să glisați accesoriul pe fereastră și să vedeți cum dispare tot praful și urmele de degete. Dacă nu aveți un accesoriu pentru ferestre inclus în accesoriile care însoțesc aparatul de curățat cu abur, puteți folosi pur și simplu un accesoriu obișnuit pentru abur, ștergând simultan suprafața cu o cârpă pentru ferestre.