You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Aparat de Curățare cu Abur Uscat pentru Spălătorii Auto Fortador Volt Mini • POWERED BY FORTADOR

Fortador Volt MINI este ideal pentru furnizorii de servicii de curățare și dezinfecție. În ultimii câțiva ani, curățarea cu abur a devenit metoda preferată pentru curățarea și igienizarea unei varietăți de lucruri, inclusiv case, birouri, unități medicale și multe tipuri diferite de afaceri comerciale, împreună cu tot felul de vehicule.

Fortador Volt MINI este ideal pentru furnizorii de servicii de curățare și dezinfecție

Curățarea cu abur este ecologică, deoarece operatorii au nevoie de puțini sau deloc detergenți suplimentari sau alți agenți pentru a igieniza și dezodoriza multe suprafețe diferite. Cel mai mare avantaj al curățării cu abur este capacitatea sa de a ucide și elimina mai mult de 99% dintre bacterii, viruși, germeni și alți agenți patogeni. Cu toate acestea, lucrul cu un aparat de curățare cu abur mare cu motor diesel nu este practic pentru multe tipuri diferite de lucrări de curățare. Alegeți noul aparat de curățat cu abur portabil Fortador Volt MINI.


Solicit ofertă pentru aparat
Distribuiți

Avantajele aparatului de curățat electric portabil cu abur de la Fortador

Volt MINI vine, de asemenea, cu o listă lungă de accesorii și atașamente care permit operatorilor să le folosească la o mare varietate de sarcini de curățare. Tehnicienii dumneavoastră vor putea curăța covoarele și tapițeria, diferite suprafețe de pardoseală și suprafețe dure, extinzând capacitățile afacerii dumneavoastră de curățenie. Veți primi, de asemenea, o selecție completă de lavete din microfibră și tampoane de frecat pentru lucrările dvs. de curățare. Volt MINI permite operatorilor să adauge detergent la cuptorul cu abur pentru acele situații în care aveți nevoie de putere suplimentară de curățare și dezinfecție. Fortador vinde și detergenți ecologici pe care îi puteți folosi cu acest puternic aparat de curățat cu abur portabil.

Cel mai bine, deoarece Volt MINI este o mașină de curățat electrică portabilă cu abur, nu produce vapori de motorină, ceea ce îl face o mașină cu adevărat ecologică, deoarece nu va polua aerul din clădirile în care curățați. Aparatul este, de asemenea, silențios, ceea ce este un alt plus, deoarece operatorii pot lucra cu ușurință în case și în unități comerciale atunci când sunt prezente alte persoane.

Curățarea și dezinfectarea covoarelor și tapițeriei

Mulți proprietari precizează că doresc o curățare temeinică, în profunzime, dar ceea ce își doresc mulți în zilele noastre este igienizarea și dezinfectarea suprafețelor. Cu Volt MINI, le puteți face pe toate trei. De fapt, unul dintre cele mai mari avantaje ale curățării cu abur este versatilitatea acesteia. Temperatura ridicată a aburului dezinfectează și lustruiește suprafețele, de asemenea, va îndepărta murdăria și mizeria încorporată. Unul dintre cele mai mari avantaje ale lui Volt MINI, pe lângă dimensiunea convenabilă, este că vine cu multe atașamente diferite, împreună cu instrucțiuni despre cum să le folosiți. De exemplu, curățarea covoarelor și a tapițeriei necesită unelte speciale. Veți putea satisface nevoile clienților într-o singură vizită, curățându-le canapele, scaunele și alte mobiliere tapițate și covoare și apoi treceți pe alte suprafețe folosind mopul cu abur.

Temperatura de funcționare a aburului: 120 - 140 °C
Temperatura în boiler: 170 ° termostat regulat
Presiunea Aburului: 7 Bar
Timp de preîncălzire: 5 min
Capacitatea recipientului de apă: 2 L
Nivel de zgomot: 60 dB
Tensiune și frecvență: 230 V
Greutatea netă: 7,5 kg
Dimensiuni (W - L - H): 42 cm x 29 cm x 35 cm
Materialul carcasei: Plastic / Oțel
Materialul boilerului: 304 ACSI
sistem de detartraj: DA
Consum de energie electrică: 1650 W
Echipamente recomandate

Fortador Pro Max/Pro Max Deluxe POWERED BY LAMBORGHINI
Aparat de Curățare cu Abur Uscat pentru Spălătorii Auto

Fortador Pro / Pro Deluxe • POWERED BY LAMBORGHINI
Aparat de Curățare cu Abur Uscat pentru Spălătorii Auto

Fortador Pro Electra • POWERED BY LAMBORGHINI
Aparat de Curățare cu Abur Uscat pentru Spălătorii Auto

Fortador Volt Electra • POWERED BY LAMBORGHINI
Aparat de Curățare cu Abur Uscat pentru Spălătorii Auto

Blog

Solicit ofertă pentru aparat