You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Aparat de Curățare cu Abur avansat pentru curățenie profesională de înaltă calitate și detailing auto, fără aspirare Fortador Volt Mini • POWERED BY FORTADOR

Descoperiți Fortador Volt MINI, aparatul de curățat cu abur electric portabil, perfect pentru furnizorii de servicii de curățare și dezinfecție. Într-o lume în care igiena este mai importantă ca niciodată, curățarea cu abur a devenit metoda preferată pentru igienizarea și curățarea caselor, birourilor, unităților medicale, afacerilor comerciale și vehiculelor.

Fortador Volt MINI nu este doar un aparat de curățat cu abur, ci este un echipament esențial pentru curățarea interioară a clădirilor, fiind extrem de eficient în curățarea birourilor, a plăcilor de faianță, a băilor și a curățării după lucrările interioare. Cu capacitatea sa de a produce non stop abur, este ideal pentru utilizare în gospodării, dar și pentru aplicații profesionale.


Solicit ofertă pentru aparat
Distribuiți

Acest aparat de curățat cu abur este echipat cu o listă lungă de accesorii și atașamente care permit operatorilor să le folosească la o mare varietate de sarcini de curățare. Tehnicienii dumneavoastră vor putea curăța covoarele și tapițeria, diferite suprafețe de pardoseală și suprafețe dure, extinzând capacitățile afacerii dumneavoastră de curățenie. Volt MINI permite operatorilor să adauge detergent la cuptorul cu abur pentru acele situații în care aveți nevoie de putere suplimentară de curățare și dezinfecție. Fortador oferă, de asemenea, detergenți ecologici compatibili cu acest aparat de curățat cu abur portabil.

Un alt avantaj major al Volt MINI este că, fiind o mașină de curățat electrică portabilă cu abur, ceea ce îl face un aparat de curățat cu abur cu adevărat ecologic, deoarece nu va polua aerul din clădirile în care curățați. Aparatul este, de asemenea, silențios, ceea ce este un alt plus, deoarece operatorii pot lucra cu ușurință în case și în unități comerciale atunci când sunt prezente alte persoane.

Cu Fortador Volt MINI, puteți oferi clienților Dvs. o curățare temeinică, în profunzime, dar și igienizarea și dezinfectarea suprafețelor. Temperatura ridicată a aburului dezinfectează și lustruiește suprafețele, îndepărtând murdăria și mizeria încorporată. Unul dintre cele mai mari avantaje ale lui Volt MINI, pe lângă dimensiunea convenabilă, este că vine cu multe atașamente diferite, împreună cu instrucțiuni despre cum să le folosiți. De exemplu, curățarea covoarelor și a tapițeriei necesită unelte speciale. Veți putea satisface nevoile clienților într-o singură vizită, curățându-le canapele, scaunele și alte mobiliere tapițate și covoare și apoi treceți pe alte suprafețe folosind mopul cu abur.

Dacă sunteți în căutarea unui aparat de curățare cu abur uz casnic sau profesional, care oferă performanțe de top, Fortador Volt MINI este soluția perfectă pentru Dvs.Contactați-ne acum pentru o ofertă!

 
 

 

Temperatura de funcționare a aburului: 120 - 140 °C
Temperatura în boiler: 170 ° termostat regulat
Presiunea Aburului: 7 Bar
Timp de preîncălzire: 5 min
Capacitatea recipientului de apă: 2 L
Nivel de zgomot: 60 dB
Tensiune și frecvență: 230 V
Greutatea netă: 7,5 kg
Dimensiuni (W - L - H): 42 cm x 29 cm x 35 cm
Materialul carcasei: Plastic / Oțel
Materialul boilerului: 304 ACSI
sistem de detartraj: DA
Consum de energie electrică: 1650 W
Echipamente recomandate

Fortador Pro Max 16 Bar / 20 Bar POWERED BY LAMBORGHINI
Aparat de Curățare cu abur pentru curățarea eficientă a suprafețelor exterioare și interioare cu aspirare

Fortador Pro 16 bar / Pro 20 Bar • POWERED BY LAMBORGHINI
Aparat de Curățare cu Abur Uscat pentru curățarea eficientă a suprafețelor exterioare fără aspirare

Fortador Pro Electra • POWERED BY LAMBORGHINI
Aparat de Curățare cu Abur uscat pentru o igienizare optimă și profundă a suprafețelor exterioare fără aspirație

Fortador Volt Electra • POWERED BY LAMBORGHINI
Aparat de Curățare cu Abur pentru servicii profesionale de curățenie și detailing auto, cu funcționalitatea de aspirare

Blog

Solicit ofertă pentru aparat