You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Tip Aparat: Volt Clinic 12 Bar
Dezinfecție, Decontaminare, Igienizare: bord, parbriz, geamuri, tapițerie, podea, echipamente medicale, targă, caroserie, praguri greu accesibile, mânere, motor..
Tehnologie: Curățare & dezinfecție cu abur uscat
Tip Aparat: Volt Clinic 7 Bar

Dezinfecția Ambulanțelor cu Abur Uscat prin Echipamente Fortador Clinic

Standardul de curățare a ambulanțelor este ridicat, iar pentru a o face corect, trebuie adoptat un regim de curățare regulat și specific. Riscul de a nu ucide bacteriile dăunătoare în zonele în care igiena este de cea mai mare importanță, este mare. Pentru a face eficient procesul de curățare, generatoarele de abur uscat sunt folosite cu succes la fiecare etapă de curățare și dezinfecție: ucid bacteriile & deactivează virușii din ambulanțe.

Pentru curățarea și dezinfecția ambulanțelor recomandăm următoarele aparate de curățare cu abur uscat Fortador:

 • Fortador Clinic 7 bar sau Fortador Clinic 12 Bar - pentru lucrări în volum mare, reumplerea fiind automată sub presiune, fără întreruperea ciclului de curățare și dezinfecție
 • Fortador Clinic 16 Bar - pentru curățarea exterioară a ambulanțelor, fără să fie nevoie de bazin decantor.

 

Curățarea și Dezinfecția Interioară a Ambulanțelor.

În curățarea ambulanței, atenția mai mare este pentru interior, riscul existenței bacteriilor fiind ridicat. Pentru o curățare și dezinfecție eficientă, trebuie să se folosească un aparat de curățat cu abur uscat pentru a se elimina murdăria și eventualele deversări sau resturi din toate zonele greu accesibile. Pentru îndepărtarea reziduurile nedorite avem nevoie de un aparat puternic de curățare cu abur uscat precum modelul FORTADOR Clinic 12 Bar. Accesoriile aparatelor fac posibilă curățarea și dezinfecția rapidă a suprafețelor, zonelor contaminate. Șocul termic al aburului uscat are efect puternic de dezinfecție, ucide bacteriile și paraziții, deactivează virusii.

 • curățarea, dezinfecția bordului, parbrizului, geamurilor
 • dezodorizarea și sterilizarea în același timp - fără chimicale - a echipamentelor
 • dezinfecția interiorului mașinilor prin uciderea germenilor și acarienilor
 • curățarea tapițeriei - acestea sunt uscate și gata de utilizare imediat
 • curățarea ușoară a colțurilor și a părților, locurilor greu accesibile
 • dezinfecția zonei de transportare a pacienților, uciderea bacteriilor

 

Curățarea Exterioră a Ambulanțelor.

Curățarea exterioară a ambulanței are o importanță mai mică decât cea din interior, dar necesită totuși atenție. Ambulanțele sunt adesea conduse cu viteză mare, trebuie să fie vizibile, iar șoferul are nevoie de vizibilitate clară prin parbriz. Pentru a curăța în mod regulat a exteriorului ambulanței putem folosi generatorul de abur uscat din familia FORTADOR. Aburul uscat ridică în suspensie particulele de murdărie, acestea putând fi îndepărtate cu ușurință, astfel suprafața curățată cu abur uscat se murdărește mai greu.

 • curățarea , degresarea, decontaminarea caroseriei, pragurilor a pieselor, care sunt greu accesibile
 • curățarea, degresarea motoarelor, îndepărtarea scurgerilor de ulei
 • curățarea, decontaminarea, dezinfecția mânerelor, ușilor de acces
 • spălarea exterioarelor, menținerea semnalelor luminoase în stare bine vizibilă

Aburul uscat are umiditate scăzută (maxim 5%), astfel zonele și suprafețele curățate rămân uscat după curățare, ambulanța fiind gata pentru a fi utilizată imediat. Tehnologia de curățare și dezinfecție cu abur uscat nu generează deșeuri adiționale. Spălarea cu abur uscat are o putere de curățare și mai mare decăt spălalea cu apă sub presiune, este medodă 100% ecologică, dezinfectează, ucide bacteriile și este economică – folosește doar apă și curent electric.

 

Ambulanțele, și dispozitivele medicale în general, au nevoie de o curățare foarte aprofundată pentru a putea fi utilizate zi de zi conform destinației pe care le au. Este esențială nu numai îndepărtarea murdăriei și eventualelor depuneri organice, ci și eliminarea tuturor bacteriilor, virusurilor,și igienizarea, sterilizarea completă.


Aburul este ideal pentru curățarea, igienizarea și dezinfecția totală a interiorului acestor vehicule, și prin urmare, devine soluția perfectă pentru a garanta și proteja sănătatea celor care au nevoie de transport de urgență, aflându-se poate deja în condiții dificile de sănătate.


Aburul uscat saturat supraîncălzit adus la o temperatură de 185°C are proprietăți bactericide, virucide și fungicide, chiar și împotriva celor mai rezistenți agenţi infecţioşi, prin urmare, este ideal pentru igienizarea suprafețelor.


Aparatele de curățare cu abur uscat Fortador sunt 100% ecologice, igienizează & dezinfectează doar prin puterea și presiunea apei curate, fără a utiliza detergenți chimici. Aburul uscat ajunge în fiecare crăpătură și pe orice suprafață ascunsă sau greu accesibilă, unde cu instrumentele tradiționale este imposibil de ajuns și elimină complet bacteriile prezente, murdăria, mirosurile și toate depunerile bacteriene.


Aburul uscat generat de aparatele Fortador este partenerul ideal pentru curățarea și igienizarea tuturor suprafețelor și instrumentelor, dispozitivele medicale și a cabinei șoferului unde se află personalul medical. Fiecare aparat cu abur uscat Fortador are un set specific de accesorii pentru o curățare și igienizare cât mai profundă. 


Cu ajutorul sistemului de dezinfecție SANIFOG, produsul chimic de dezinfecție avizat (Exemplu H2O2), împreună cu aburul uscat oferă dezinfecție rapidă prin nebulizare, eficientă pentru orice suprafață dintr-o ambulanță. Sistemul SANIFOG a fost testat și certificat în combinație dintre abur uscat & soluție virucidă în laborator specializat.

 

Distribuiți
Solicit ofertă pentru aparat Solicit ofertă pentru servicii