You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Dezinfecție, Decontaminare, Igienizare: bord, parbriz, geamuri, tapițerie, podea, echipamente medicale, targă, caroserie, praguri greu accesibile, mânere, motor..
Tehnologie: Curățare & dezinfecție cu abur uscat
Tip Aparat: Menikini MK-4
Tip Aparat: Menikini MK-2000
Tip Serviciu: Momentan Indisponibil.

Dezinfecția Ambulanțelor cu Abur Uscat prin Echipamente Menikini

Standardul de curățare a ambulanțelor este ridicat, iar pentru a o face corect, trebuie adoptat un regim de curățare regulat și specific. Riscul de a nu ucide bacteriile dăunătoare în zonele în care igiena este de cea mai mare importanță, este mare. Pentru a face eficient procesul de curățare, generatoarele de abur uscat sunt folosite cu succes la fiecare etapă de curățare și dezinfecție: ucid bacteriile & deactivează virușii din ambulanțe.

Pentru curățarea și dezinfecția ambulanțelor recomandăm următoarele aparate de curățare cu abur uscat Menikini:

 • MK-4 - pentru lucrări mici (dezinfecția unei ambulanțe sau lucrări care țin 1-2 ore)
 • MK-2000 - pentru lucrări în volum mare, reumplerea fiind automată sub presiune, fără întreruperea ciclului de curățare și dezinfecție
 • DI20 & DI40 Diesel Mobile - pentru curățarea exterioară a ambulanțelor, fără să fie nevoie de bazin decantor.

 

Curățarea și Dezinfecția Interioară a Ambulanțelor.

În curățarea ambulanței, atenția mai mare este pentru interior, riscul existenței bacteriilor fiind ridicat. Pentru o curățare și dezinfecție eficientă, trebuie să se folosească un aparat de curățat cu abur uscat pentru a se elimina murdăria și eventualele deversări sau resturi din toate zonele greu accesibile. Pentru îndepărtarea reziduurile nedorite avem nevoie de un aparat puternic de curățare cu abur uscat precum modelul MENIKINI EASY STEAM. Accesoriile aparatelor fac posibilă curățarea și dezinfecția rapidă a suprafețelor, zonelor contaminate. Șocul termic al aburului uscat are efect puternic de dezinfecție, ucide bacteriile și paraziții, deactivează virusii.

 • curățarea, dezinfecția bordului, parbrizului, geamurilor
 • dezodorizarea și sterilizarea în același timp - fără chimicale - a echipamentelor
 • dezinfecția interiorului mașinilor prin uciderea germenilor și acarienilor
 • curățarea tapițeriei - acestea sunt uscate și gata de utilizare imediat
 • curățarea ușoară a colțurilor și a părților, locurilor greu accesibile
 • dezinfecția zonei de transportare a pacienților, uciderea bacteriilor

 

Curățarea Exterioră a Ambulanțelor.

Curățarea exterioară a ambulanței are o importanță mai mică decât cea din interior, dar necesită totuși atenție. Ambulanțele sunt adesea conduse cu viteză mare, trebuie să fie vizibile, iar șoferul are nevoie de vizibilitate clară prin parbriz. Pentru a curăța în mod regulat a exteriorului ambulanței putem folosi generatorul de abur uscat din familia MENIKINI. Aburul uscat ridică în suspensie particulele de murdărie, acestea putând fi îndepărtate cu ușurință, astfel suprafața curățată cu abur uscat se murdărește mai greu.

 • curățarea , degresarea, decontaminarea caroseriei, pragurilor a pieselor, care sunt greu accesibile
 • curățarea, degresarea motoarelor, îndepărtarea scurgerilor de ulei
 • curățarea, decontaminarea, dezinfecția mânerelor, ușilor de acces
 • spălarea exterioarelor, menținerea semnalelor luminoase în stare bine vizibilă

Aburul uscat are umiditate scăzută (maxim 5%), astfel zonele și suprafețele curățate rămân uscat după curățare, ambulanța fiind gata pentru a fi utilizată imediat. Tehnologia de curățare și dezinfecție cu abur uscat nu generează deșeuri adiționale. Spălarea cu abur uscat are o putere de curățare și mai mare decăt spălalea cu apă sub presiune, este medodă 100% ecologică, dezinfectează, ucide bacteriile și este economică – folosește doar apă și curent electric.

Distribuiți

Blog

Solicit ofertă pentru aparat Solicit ofertă pentru servicii