You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Dezinfectare, Decontaminare, Igienizare: bord, parbriz, geamuri, tapițerie, podea, echipamente medicale, targă, caroserie, praguri greu accesibile, mânere, motor..
Tehnologie: Curățare cu abur uscat.
Tip Aparat pentru Curățare Interioară: Twist Eco Car Wash - Twist 10S
Tip Aparat pentru Curățare Interioară: Twist Eco Car Wash - Twist 10
Tip Aparat pentru Curățare Interioară: Twist Eco Car Wash - Twist 30
Tip Aparat pentru Curățare Interioară: Twist Eco Car Wash - Twist 60
Tip Aparat pentru Curățare Exterioară: Twist Eco Car Wash - Twist 20
Tip Aparat pentru Curățare Exterioară: Twist Eco Car Wash - Twist 30
Tip Aparat pentru Curățare Exterioară: Twist Eco Car Wash - Twist 40
Tip Serviciu: Momentan Indisponibil.

Igienizarea Ambulanțelor cu Abur Uscat

Standardul de curățare a ambulanțelor este ridicat, iar pentru a o face corect, trebuie adoptat un regim de curățare regulat și specific. Riscul de a nu ucide bacteriile dăunătoare în zonele în care igiena este de cea mai mare importanță, este mare. Pentru a face eficient procesul de curățare, generatoarele de abur uscat sunt folosite cu succes la fiecare etapă de curățare și dezinfecție: ucid bacteriile & deactivează virușii din ambulanțe.

Curățarea și Dezinfectarea Interioară a Ambulanțelor.

În curățarea ambulanței, atenția mai mare este pentru interior, riscul existenței bacteriilor fiind ridicat. Pentru o curățare și dezinfectare eficientă, trebuie să se folosească un aparat de curățat cu abur uscat pentru a se elimina murdăria și eventualele deversări sau resturi din toate zonele greu accesibile. Pentru îndepărtarea reziduurile nedorite avem nevoie de un aparat puternic de curățare cu abur uscat precum modelul TWIST 30. Accesoriile aparatelor fac posibilă curățarea și dezinfectarea rapidă a suprafețelor, zonelor contaminate. Șocul termic al aburului uscat are efect puternic de dezinfectare, ucide bacteriile și paraziții, deactivează virusii.

  • curățarea, dezinfectarea bordului, parbrizului, geamurilor
  • dezodorizarea și sterilizarea în același timp - fără chimicale - a echipamentelor
  • dezinfectarea interiorului mașinilor prin uciderea germenilor și acarienilor
  • curățarea tapițeriei - acestea sunt uscate și gata de utilizare imediat
  • curățarea ușoară a colțurilor și a părților, locurilor greu accesibile
  • dezinfectarea zonei de transportare a pacienților, uciderea bacteriilor

Pentru curățarea și dezinfectarea Interioară a ambulanțelor recomandăm următoarele aparate de curățare cu abur uscat Twist Eco Car Wash: TWIST 10, TWIST 10-S, TWIST 30 sau TWIST 60.

Curățarea Exterioră a Ambulanțelor.

Curățarea exterioară a ambulanței are o importanță mai mică decât cea din interior, dar necesită totuși atenție. Ambulanțele sunt adesea conduse cu viteză mare, trebuie să fie vizibile, iar șoferul are nevoie de vizibilitate clară prin parbriz. Pentru a curăța în mod regulat a exteriorului ambulanței putem folosi generatorul de abur uscat din familia TWIST ECO CAR WASH. Aburul uscat ridică în suspensie particulele de murdărie, acestea putând fi îndepărtate cu ușurință, astfel suprafața curățată cu abur uscat se murdărește mai greu.

  • curățarea , degresarea, decontaminarea caroseriei, pragurilor a pieselor, care sunt greu accesibile
  • curățarea, degresarea motoarelor, îndepărtarea scurgerilor de ulei
  • curățarea, decontaminarea, dezinfectarea mânerelor, ușilor de acces
  • spălarea exterioarelor, menținerea semnalelor luminoase în stare bine vizibilă

Pentru curățarea exterioră a ambulanțelor recomandăm următoarele aparate de curățare cu abur uscat Twist Eco Car Wash: TWIST 20, TWIST 30 sau TWIST 40.

Aburul uscat are umiditate scăzută (maxim 5%), astfel zonele și suprafețele curățate rămân uscat după curățare, ambulanța fiind gata pentru a fi utilizată imediat. Tehnologia de curățare și dezinfectare cu abur uscat nu generează deșeuri adiționale. Spălarea cu abur uscat are o putere de curățare și mai mare decăt spălalea cu apă sub presiune, este medodă 100% ecologică, dezinfectează, ucide bacteriile și este economică – folosește doar apă și curent electric.

Distribuiți

Blog

Solicit ofertă pentru aparat Solicit ofertă pentru servicii