You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Dezinfecție Autobuze & Săli Școlare cu Abur Uscat Aparat Menikini MK-2000

Autobuzele destinate transportului de școlari în general sunt folosite foarte frecvent, de aceea au nevoie de o curățare și dezinfecție foarte aprofundată pentru a putea fi utilizate zi de zi conform destinației pe care le au.
Aburul este ideal pentru curățarea, igienizarea și dezinfecția totală a interiorului acestor autobuze, fiind o soluție rapidă și eficientă pentru a garanta și proteja sănătatea copiilor, tinerilor școlari și a cadrelor din învățământ. Printr-o igienizare & dezinfecție regulată putem proteja răspândirea diferitelor bacterii sau virusuri.


Aburul uscat saturat supraîncălzit la o temperatură de 185°C are toate proprietățile necesare pentru eliminarea bacteriilor, virusurilor și microorganismelor dăunătoare, având efect chiar și împotriva celor mai rezistenți agenţi infecţioşi, prin urmare. Aparatele Menikini sunt 100% ecologice, igienizează & dezinfectează folosind doar puterea și presiunea apei, fără nevoia utilizării detergenților chimici. Datorită structurii aburului, pătrunde în fiecare crăpătură sau suprafață ascunsă, greu accesibilă, unde metodele convenționale folosind instrumentele tradiționale nu este de ajuns.


Aburul uscat generat de aparatele Menikini este partenerul ideal pentru curățarea și igienizarea suprafețelor cel mai des folosite de către copii: barele de stabilitate care trec prin mijlocul autobuzului, mânerele de pe spatele scaunului, ferestrele, pervazurile și scaunele. Celelalte zone sunt tetierele, centurile de siguranță, suporturile pentru bagaje, mânerele ușilor și cotierele. Este importantă igienizarea profundă a acestor zone cu contaminare ridicată.. Fiecare aparat cu abur uscat Menikini are un set specific de accesorii pentru o curățare și igienizare cât mai profundă. 


Sistemul de dezinfecție SANIFOG, conține soluția EV-H2O2 SILVER BIO, care împreună cu aburul uscat oferă dezinfecție rapidă, eficientă pentru orice vehicul, autobuz destinat transportului de copii școlari. Sistemul SANIFOG s-a dovedit a fi cea mai eficientă și oficial certificată combinație dintre abur uscat & soluție virucidă, fiind recunoscută ca cea mai ecologică soluție dezinfectantă din lume.


Exemple de aplicații: • igienizarea & dezinfecția scaunelor, mânerelor • curățarea pereților, podelelor • îndepărtarea petelor și mirosurilor din, tapițerii și scaune • curățarea & dezinfecția tetierelor, pervazului • curățarea interioarelor cabinei • curățarea & dezinfecția sistemului de aer condiționat • curățarea geamurilor, parbrizului • curățarea exterioară, a diferitelor componente sau a motorului, etc.

 

 

 

Distribuiți
Solicit ofertă pentru aparat Solicit ofertă pentru servicii