You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Dezinfecție, Decontaminare, Igienizare: Tapițerii, Covoare, Perdele, Linoleum, Faianță, Suprafețe din Inox, Metal, Lemn
Tehnologie: Curățare cu Abur Uscat
Tip Aparat: Easy Steam & Easy Steam Vacuum
Tip Aparat: MK-2000
Tip Aparat: MK-4
Tip Serviciu: Indisponibil în Situația Actuală

Dezinfecția Locuinței cu Abur Uscat prin Echipamente Menikini

Aparatele profesionale de curățare, igienizare și dezinfecție cu abur uscat sunt un instrument ecologic foarte eficient care poate fi folosit pe aproape orice suprafață rezistentă la căldură. Aparatele sunt în special recomandate pentru Institutii, Cabinete Medicale / Veterinare, Domeniul Horeca, Hoteluri, Restaurante, Centre de Sănătate / Înfrumusețare / SPA, Companii de Curățare, Domeniul Industrial în special cel de Procesare, Producție a Alimentelor sau  toate acele unități care au activități de curățare & dezinfecție și nu doresc să plătească Servicii de Curățenie & Dezinfecție, ci investesc în aparate.

Deoarece tehnologia cu abur uscat funcționează la temperaturi de peste 140°C, rezultatul este dezinfestare și dezinfecție permanentă a suprafețelelor fără solvenți. Aburul uscat, datorită șocului termic omoară și elimină până la 99,99% din virușii, germenii și bacteriile de pe suprafețe, inclusiv coronavirus (Covid-19). 

Aparatele pot fi utilizate în siguranță datorită accesoriilor variate, temperatura ridicată a aburului uscat fiind prezentă doar la ieșirea din duză, și scade treptat (datorită umidității scăzute de 5-6% a aburului uscat). Pentru eficiența dezinfecției, aparatele de curățare cu abur uscat Menikini pot fi utilizate împreună cu un dezinfectant virucid, prin introducerea diluției potrivite în boilerul generatorului de abur. Aburul uscat transformă apa cu dezinfectant în nanoparticule, astfel dezinfectantul ajunge și în microcrăpături, fără umezirea excesivă a suprafețelor.

AVANTAJE:

  • Un avantaj important al aburului este că pătrunde în fiecare crăpătură sau fisură microscopică și dizolvă și îndepărtează chiar și cele mai încăpățânate particule de murdărie.
  • Poate fi folosit pe aproape orice suprafață, fie că este vorba de oțel inoxidabil, plite sau cuptoare, rosturi, faianță, oglinzi, geamuri sau pardoseli laminate, în grupuri sanitare, pe covoare, tapițerie, draperii și alte țesături, mobilier, aparate casnice / electrice. Lista este interminabilă.
  • Prin acțiunea sa dezinfectantă elimină bacteriile și agenții patogeni încăpățânați, substanțele care provoacă alergii. Acesta este un aspect extrem de important, deoarece acești agenți sunt parțial responsabili pentru afecțiunile alergice și astmatice la copii și adulți, deci poate ajuta la prevenirea alergiilor și a astmului.
  • Presiunea și temperatura ridicată a aburului elimină praful și 99,9% din acarieni, germeni și bacterii, inclusiv germeni periculoși precum salmonella, bacteriile stafidice și E. Coli, respectiv deactivează virușii. De asemenea, efectul aburului elimină mirosul neplăcut și Împrospătează atmosfera incintei curățate.
  • Deoarece curățarea se face fără substanțe chimice, pe lângă faptul că este o tehnologie ecologică, pe termen lung putem economisi bani reducând costurile produselor chimice utilizate.
  • Nu se scurg substanțe nocive rezultate din curățare, astfel ajută la conservarea apei.
  • Reducem consumul materiei prime și deșeurile generate - nu există ambalaje și alte accesorii care sunt inevitabile la produsele clasice de curățare .
  • Curățarea cu abur economisește apă, avem nevoie de până la 80% mai puțină apă decât curățarea convențională.

Aparatele de curățare cu abur uscat și aspirare MENIKINI Easy Steam / MK-2000 / MK-4 reprezintă soluția eficientă pentru curățarea spațiilor, suprafețelor, obiectelor care nu pot fi spălate în mașina de spălat. Aparatele de curățare cu abur uscat Menikini sunt accesorizate pentru dezinfecția și curățarea profundă incintelor locuinței Dvs.

Distribuiți
Solicit ofertă pentru aparat Solicit ofertă pentru servicii