You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Curățare, Dezinfectare, Igienizare: Termometre, aparatură medicală, ecografe, aparatură din laboratoare & săli de operație.
Tehnologie: Curățare cu abur uscat.
Tip Aparat: Steam Max & Steam Max Vacuum
Tip Serviciu: Servicii de dezinfectare a aparaturii medicale.

Dezinfectarea Aparatelor Medicale cu Abur uscat prin Echipamente Menikini

MENȚINEREA APARATELOR MEDICALE ÎN STARE STERILĂ PRIN DEZINFECTARE CU ABUR USCAT

Curățarea și dezinfectarea aparatelor medicale din sistemul de sănătate este extrem de eficient prin folosirea generatoarelor cu abur uscat care sunt capabile să omoare toate microorganismele dăunătoare, să ucidă bacteriile, să deactiveze virușii care duc la îmbolnăviri, fără a fi nevoie de detergenți și dezinfectanți chimici.

Instituțiile din sistemul de sănătate sunt cele mai expuse riscului de infecții datorită prezenței unor condiții care facilitează proliferarea și răspândirea microorganismelor patogene. Aceste situații de natură patogenă se datorează diverșilor factori, cum ar fi prezența  în aceeași încăpere a mai multor persoanele bolnave, fluxurile de vizitatori, activitățile care facilitează propagarea infecțiilor, existența microorganismelor rezistente și în special virulente.

Majoritatea virușilor și infecțiilor se transmit prin contact, de aceea este foarte importantă igienizarea și dezinfectarea obiectelor, suprafețelor din spitale, policlinici:

  • curățarea, dezinfectarea termometrelor și aparaturii medicale
  • dezinfectare sălilor de operație, eliminarea bacteriilor, deactivarea virușilor
  • igienizarea, dezinfectarea echipamentelor medicale, ortopedice și de sterilizare
  • curățarea, dezodorizarea, dezinfectarea saltelelor și pernelor, odorizarea acestora
  • igienizarea, decontaminarea, dezinfectarea scaunelor rulante
  • decontaminarea și dezinfectarea podelelor, pereților, culoarelor de acces și a sălilor de așteptare

Mașinile de dezinfectare cu abur uscat MENIKINI sunt ideale pentru uciderea bacteriilor, curățarea și dezinfectarea suprafețelor contaminate, dezactivarea virusilor. Aburul uscat își dezvoltă efectul de curățare și dezinfectare prin acțiunea presiunii și a căldurii (170-185°C), rezultând un șoc termic eficient și rapid.

Metoda de curățare cu abur uscat, prin folosirea aparatelor MENIKINI, este 100% ecologică și economică, folosește doar apă și curent electric, nu generează deșeuri, nu este necesară folosirea agenților chimici.

Pentru dezinfectarea aparatelor medicale vă recomandăm aparatele MENIKINI Steam Max & Steam Max Vacuum.

Distribuiți

Blog

Solicit ofertă pentru aparat Solicit ofertă pentru servicii