You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Curățare în domeniile Wellness / Fitness / Spa / Sport

Fluctuația ridicată a clienților din Centrele Fitness crează nevoia pentru implementarea unui regim regulat de igienizare și dezinfecție în vederea păstrării condițiilor de igienă și siguranță.

Aparatul de igienizare & dezinfecție cu Abur Uscat MENIKINI MK-2000 deține toate calitățile necesare pentru a corespunde cerințelor și reglementărilor privind dezinfecția și din domeniul SPA & SPORT.
Mărimea și greutatea redusă, Sistemului SANIX, accesoriile speciale, consumul mic de apă, zgomotul redus, puterea și temperatura aburului uscat sunt calitățile cele mai importante prin care care Aparatul MK-2000 este ideal pentru menținerea suprafețelor și echipamentelor curate și igienice.

Aburul uscat + prin Șocul Termic (temperatură de 140°C) elimină microbii și ucide microorganismele, bacteriile și virușii de pe suprafețe sau diferite obiecte în proporție de 99,9%. Prin sistemul SANIX aburul se pulverizează împreună cu un dezinfectant Virucid care se descompune în nanoparticule și intră în fiecare colț, microcrăpătură. Aburul elimină petele de transpirație, mirosul neplăcut și depunerile de pe aparatură, mobilier, echipamentele electrice, accesoriile sălii de Fitness.

Distribuiți
Solicit ofertă pentru aparat Solicit ofertă pentru servicii