You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Curățare & Igienizare: igienizarea podelelor, echipamentelor, meselor de lucru, eliminarea grăsimilor din vasele de inox, teflon, lustruirea suprafeţelor cromate, curățarea conductelor de ventilaţie, eliminarea mirosului neplăcut, a germenilor, bacteriilor și paraziților.
Dezinfecție: virusuri, bacterii, ciuperci, microorganisme dăunătoare sănătății
Tehnologie: Curățare, Igienizare cu Abur Uscat
Tip aparat: Menikini MK-2000
Tip serviciu: Servicii de Curățare & Dezinfecție în Restaurante / Bucătării Profesionale cu Abur Uscat

Curățare & Dezinfecție cu Abur Uscat în Restaurante, Bucătării Profesionale, Cafeterii, Baruri Aparate Menikini

Aburul uscat s-a dovedit a fi cel mai util instrument de curățare pentru domeniul ospitalier, în special restaurantele.
Curățarea și igienizarea sunt elemente cruciale în industria de prelucrare a alimentelor. Personalul responsabil pentru igienizarea restaurantelor are nevoie de soluții rapide și eficiente, iar când vine vorba de îndeplinirea standardelor ridicate de igienizare, nu pot fi acceptate compromisuri! 


Aparatele de curățare Menikini, prin proprietățile tehnologiei de curățare & igienizare cu abur uscat, ajută la evitarea contaminării alimentelor din timpul procesării și ambalării și în același timp oferă soluții de neegalat la cele mai comune probleme de curățare și întreținere ale bucătăriei comerciale. 


Aparatele de curățat cu abur curăță grăsimi, ulei, depozite de zahăr și datorită efectului de dezinfecție elimină bacteriile, mucegaiul, germenii și virușii. Metoda de curățare & dezinfecție cu abur uscat și saturat produs de aparatele & generatoarele de abur Menikini este 100% ecologică, folosește doar apă și curent electric. 


Aburul uscat produs de aparatul Menikini MK-2000 reduce riscul provenit din folosirea dezinfectanților și detergenților chimici și garantează o atmosferă proaspătă și curată.


Menikini a dezvoltat un sistemul de dezinfecție SANIFOG, prin care soluția EV-H2O2 SILVER BIO împreună cu aburul uscat oferă dezinfecție rapidă, eficientă pentru orice suprafață și material din spațiile unei bucătării.

Sistemul SANIFOG este cea mai eficientă și oficial certificată combinație dintre abur uscat & soluție virucidă, fiind recunoscut ca cel mai ecologic dezinfectant din lume.


Aparatul de curățare & dezinfecție cu abur uscat Menikini MK-2000 poate fi folosit în toate spațiile și incintele unui restaurant, începând cu sala de mese, grupuri sanitare, holuri, saloane, bucătării, etc.


Exemple de aplicații: •igienizarea gresiei și faianței • curățarea parchetelor și a podelelor din lemn • îndepărtarea petelor și mirosurilor din covoare, tapițerii și scaunele • îndepărtarea urmelor de cauciuc de pe podele sau diferite acoperiri • igienizarea băilor, toaletelor, dușurilor, etc. • lustruirea balustradelor și suprafețelor cromate • curățarea ascensoarelor, conductelor de ventilație, geamurilor, oglinzilor, parchetului • curățarea și dezinfectarea zonelor de prelucrare a alimentelor

 

Distribuiți
Solicit ofertă pentru aparat Solicit ofertă pentru servicii